Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Λίνεν: «Έρχομαι πετώντας...»

Το όνομα του Έβαλντ Λίνεν έχει ειπωθεί και γραφτεί από οπαδούς και μη του Ολυμπιακού, αλλά από το δικό του στόμα δεν υπήρξε ως τώρα επίσημη τοποθέτηση για το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τους «ερυθρόλευκους». Πριν λίγα λεπτά ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου και νυν της Μόναχο 1860 μίλησε, ωστόσο, στο «Τhe Player» και τον Νίκο Γέμελο, δίνοντας την ακριβή εικόνα της υπόθεσης και αποκάλυψε τις δικές του προθέσεις....
«Δεν με έχει ενοχλήσει κανένας από τον Ολυμπιακό. Γνωρίζω για το ενδιαφέρον που έχει προκύψει. Με την Μόναχο 1860 μπορώ να αποδεσμευτώ άμεσα και χωρίς καμία αποζημίωση και εννοείται ότι έρχομαι με το πρώτο αεροπλάνο για να δουλέψω στην μεγαλύτερη ελληνική ομάδα», είπε ο Γερμανός τεχνικός, υπερθεματίζοντας την δική του επιθυμία να επιστρέψει στην Ελλάδα και ιδιαίτερα ως προπονητής του Ολυμπιακού.
Η εβδομάδα που αρχίζει αύριο θα έχει πολλές εξελίξεις στο θέμα του προπονητή του Ολυμπιακού που είναι και πιο καυτό από τον επερχόμενο καύσωνα και λογικά ως την Τρίτη θα πρέπει να ξεκαθαρίσει ποιος θα πάει προετοιμασία με την ομάδα.
http://theplayer.gr
korkos