Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γυρίζει σελίδα στα...γραφεία και στον πάγκο

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjsYECFGSe93uz5BFRN_Cc8ZDbfhFw9fw7o7_01kWdQLXnrFnV3FGdWtpXTlmAmsMyd7DYryICTxcWekIWwfiM6x-YM_1YIkwmj0JsqB0ftNDZa5JRSO8oO5jasf0lgh0H4uov5tYICKM8_/s400/%CE%95%CF%81%CE%BD%CE%AD%CF%83%CF%84%CE%BF+%CE%92%CE%B1%CE%BB%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%B4%CE%B5.jpgΗ κρίσιμη μέρα για το μέλλον του Ολυμπιακού και το «χάπι εντ» με τον Βαλβέρδε... Το μεσημέρι θα συνεδριάσει το ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός και -όπως παραδέχτηκε ο διευθυντής Επικοινωνίας του συλλόγου Γ. Μώραλης- θα συζητηθούν οικονομικά θέματα, θα γίνει ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς, αλλά θα γίνει κουβέντα και για το μετοχικό. Κουβέντα που θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την «επόμενη μέρα» των «ερυθρολεύκων», αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης προτίθεται να διαθέσει τώρα άλλα 10.000.000 ευρώ, καλύπτοντας ο ίδιος και το υπόλοιπο 10% της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου (θα αποκτήσει συνολικά το 20% των μετοχών της ΠΑΕ, έναντι 20.000.000 ευρώ), με μία βασική προϋπόθεση: το καλοκαίρι να γίνει συνιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, αγοράζοντας συνολικά το 45% των μετοχών (το άλλο 45% θα μείνει στον Σ. Κόκκαλη, ενώ 10% θα διατηρήσει ο Ερασιτέχνης).

Αν τελικά ευοδωθούν όλα αυτά, ο Ολυμπιακός μπαίνει σε μια νέα εποχή, υπό την ηγεσία δύο πανίσχυρων οικονομικών παραγόντων, του Σ. Κόκκαλη και του Λ. Λαυρεντιάδη.
Επίσης θα υπάρξουν αλλαγές και στα μέλη του ΔΣ, αφού στο νέο συμβούλιο θα υπάρχουν και τρεις εκπρόσωποι της πλευράς Λαυρεντιάδη: ο ίδιος ο επιχειρηματίας και οι στενοί συνεργάτες του, κ. Ρογκόπουλος και Κυριακίδης.
ΑποχωρήσειςΜάλιστα ο Αντ. Ρογκόπουλος βρέθηκε την Κυριακή στο ΟΑΚΑ και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη των «ερυθρολεύκων». Ομως θα υπάρξουν και αποχωρήσεις από το ΔΣ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα παραιτηθεί από τη θέση του αντιπροέδρου ο Σ. Θεοδωρίδης, ενώ υποψήφιος είναι και ο Γ. Λούβαρης. Αργά χθες το βράδυ υπήρξε έντονη φημολογία ότι σήμερα θα συζητηθεί και το ενδεχόμενο να ενεργοποιηθεί ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Β. Γκαγκάτσης.
Επίσης προχωρεί και η πρόσληψη του Ερνέστο Βαλβέρδε. Στο ΔΣ θα γίνει κουβέντα και για το θέμα του προπονητή, αλλά πολύ καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν ότι οι συζητήσεις των δύο πλευρών οδεύουν σε οριστική συμφωνία.
Από την Ισπανία έγινε γνωστό ότι ο Βαλβέρδε συμφωνεί με τους περισσότερους όρους που του έχουν προτείνει οι Πειραιώτες και πλέον απομένει η συνάντηση με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Γ. Χρυσικόπουλο για να πέσουν οι υπογραφές. Μάλιστα ο Ισπανός τεχνικός παρακολούθησε με αγωνία το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και χάρηκε ιδιαίτερα για τη νίκη. Το τελικό ραντεβού θα γίνει τα επόμενα 24ωρα, αλλά πλέον η συντριπτική πλειοψηφία στο στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων»... βλέπει Βαλβέρδε.
Σε «πελάγη ευτυχίας» έπλεε χθες ο Ματ Ντάρμπισιρ για το γκολ που πέτυχε κατά του ΠΑΟ.
Η χρονιά ξεκίνησε εφιαλτικά για τον Αγγλο επιθετικό, λόγω της εγχείρησης στους κοιλιακούς, αλλά από το βράδυ της Κυριακής νιώθει πολύ πιο... άνετα. «Πέρυσι σκόραρα δύο φορές στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, αλλά και το γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό μού έδωσε παρόμοια χαρά. Υστερα απ’ όσα πέρασα φέτος είχα ανάγκη να πετύχω ένα τόσο σημαντικό γκολ», έλεγε ο «Ντάρμπι».
Σαν τρελός πανηγύρισε τη νίκη και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, που έγινε ένα κουβάρι με τους φίλους της ομάδας στου Ρέντη. Εντονη είναι η φημολογία ότι θα αναλάβει πόστο στον Ολυμπιακό.
Για τη νίκη των Πειραιωτών στο ντέρμπι και τη φετινή χρονιά μίλησε ο Γ. Μώραλης στον «Sentra FM 103,3»: «Δεν πιάσαμε και καμιά σπουδαία απόδοση στο ντέρμπι, όμως προσπαθήσαμε και παλέψαμε έως το τέλος. Ο Ολυμπιακός δείχνει ότι όπου μετράει η φανέλα κερδίζει αυτά τα ματς. Μας προβληματίζει η εικόνα που έχουμε δείξει όλη τη χρονιά, αλλά μην ξεχνάτε ότι είχαμε πολλά προβλήματα. Ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω. Ο κόσμος είναι θερμός και βρίσκεται κοντά μας. Παρά την κακή χρονιά που διανύουμε οι οπαδοί θέλησαν μετά το χθεσινό ντέρμπι να πάνε και να στηρίξουν τους παίχτες». 
http://www.ethnos.gr