Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Ευθείες βολές Πάγκαλου κατά Παπουτσή και Τσίπρα

http://www.cosmo.gr/images/pagkalos10208.jpg«Αν διαφωνούμε ριζικά, δεν πρέπει να έχουμε θέσεις ευθύνης», διαμήνυσε στον Χρ.Παπουτσή, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος, σε συνέντευξή του στη Real News, με αφορμή την πρόσφατη έντονη αντιπαράθεση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ με τον υφυπουργό Οικονομικών Φ. Σαχινίδη.
Ερωτηθείς για το επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας στη Βουλή –που έβαλε στο στόχαστρο τον Χρήστο Παπουτσή, ο κ. Πάγκαλος ανέφερε ότι είναι «φανατικός οπαδός της εκτεταμένης, ελεύθερης και διηνεκούς συζήτησης επί όλων των προβλημάτων». «Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί σε μία παράταξη να υπάρχουν δύο συμπεριφορές. Μία συμπεριφορά να αντιλαμβάνεται το μέγεθος των ευθυνών της και μία άλλη να προσπαθεί να αρέσει, δηλαδή να αντιμετωπίζει τα γεγονότα με τρόπο ιδιοτελή και με την πρόθεση του εντυπωσιασμού», δήλωσε χαρακτηριστικά.
«'Η θα είμαστε όλοι μαζί ή - αν διαφωνούμε πλέον ριζικά – δεν πρέπει να έχουμε θέσεις ευθύνης», υπογράμμισε.
Ο κ. Πάγκαλος επιτέθηκε ακόμα στον πρόεδρο του ΣΥΝ Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι «δεν είναι σοβαρός πολιτικός» , ότι «είναι υπέρ της διάλυσης των πάντων» και ότι «παριστάνει τον εκπρόσωπο του κοινοβουλευτικού κόμματος μέσα στη Βουλή και βγαίνει έξω και τίθεται επικεφαλής διαδηλώσεων που περιλαμβάνουν εξωκοινοβουλευτικά στοιχεία, τα οποία δεν σέβονται ούτε τους θεσμούς, ούτε τις αξίες αυτού του τόπου, ούτε τα σύμβολα».
http://www.naftemporiki.gr/