Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Ο Ολυμπιακός με φουλ επίθεση (4-3-3) για την ανατροπή στο Μπορντό

Χωρίς κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης η προετοιμασία του Ολυμπιακού εν όψει του επαναληπτικού για τους «16» Champions League με την Μπορντό στη Γαλλία. Να τα δώσουν όλα ζήτησε από τους «ερυθρολεύκους» ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, που φαίνεται να έχει καταλήξει σε ένα σύστημα 4-3-3 (4-5-1 όταν αμύνεται η ομάδα).
Οι παίκτες του Ολυμπιακού προπονήθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο «Σαμπάν Ντελμά», με τον Μπάντοβιτς να καταστρώνει τα τελευταία του πλάνα και να προσπαθεί να τους ντοπάρει ψυχολογικά. Εξάλλου, όπως τόνισε και στην συνέντευξη Τύπου, αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία της ομάδας να πετύχει κάτι μεγάλο και θα πρέπει άπαντες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να ανατραπεί το 0-1 του πρώτου αγώνα.
Στα της 11άδας, δύο είναι τα ερωτηματικά. Πρώτον αν τελικά ο Τοροσίδης αγωνιστεί στα μπακ ή θα προωθηθεί στο κέντρο και δεύτερον αν θα προτιμηθεί ο Λεονάρντο ή Ραούλ Μπράβο στην αριστερή πτέρυγα της άμυνας. Στην περίπτωση που ο Τοροσίδης παίξει στο κέντρο, ο Ζεβλάκοφ θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας και ένας εκ τον Λεντέσμα, Μαρέσκα θα κάτσει στον πάγκο. Το πιθανότερο σχήμα πάντως αναμένεται να είναι το εξής.
Ο Νικοπολίδης κάτω από τα δοκάρια, με τους Τοροσίδη, Αβραάμ, Μέλμπεργκ και Ραούλ Μπράβο (από δεξιά προς αριστερά) να αποτελούν την αμυντική τετράδα. Το νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής θα αναλάβουν οι Στολτίδης, Μαρέσκα και Λεντέσμα, ο Λούα Λούα θα βρεθεί στο δεξί φτερό της επίθεσης, ο Ντάτολο στο αριστερό και ο Ντάρμπισαϊρ θα είναι ο μοναδικός επιθετικός.
Να υπενθυμίσουμε πως η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής: Παναγόπουλος, Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Στολτίδης, Όσκαρ, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Ντάτολο, Ζαϊρί, Μήτρογλου, Ντάρμπισιρ, Λούα Λούα.
Περισσότεροι από 2.000 φίλαθλοι στο πλευρό του
Την στήριξη των φιλάθλων του θα έχει, για ακόμα ένα εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι, ο Ολυμπιακός. Μπορεί το 0-1 του Καραϊσκάκη να μην αφήνει πολλά περιθώρια, ωστόσο υπολογίζεται πως στο μεγάλο ραντεβού της Τετάρτης θα βρεθούν περισσότεροι από 2.000 οπαδοί του στις εξέδρες του «Σαμπάν Ντελμά».
Αρκετοί ήταν αυτοί που αναχώρησαν από την Ελλάδα (ακόμα και με την ίδια πτήση που μετέφερε την αποστολή του Ολυμπιακού), ενώ ακόμα περισσότεροι θα είναι αυτοί που θα βρεθούν στο γήπεδο της γαλλικής πρωταθλήτριας από διάφορες γωνιές της Ευρώπης (κυρίως από Γερμανία, Ιταλί και Αγγλία).
ΤΑ ΝΕΑ