Τρίτη, 16 Μαρτίου 2010

ΚΙ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥ !...

Η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση, με επανειλημμένα κείμενά της κατακε-ραύνωσε, την πολιτική του και την, καθ΄ έξιν, πλαστογράφηση των στατιστικών στοιχείων για την οικονομία.
Πολλά στελέχη της Ν.Δ., μεταξύ τους κι ο διάδοχός του, Παπαθανασίου, τον έχουν καταδείξει ως τον βασικότερο υπεύθυνο του εκτροχιασμού των δημοσιονομικών μεγεθών.
Ο ίδιος ο Σαμαράς, μόλις χθες, διατυμπανίζοντας, πως δεν έχουν θέση στο κόμμα όσοι «…πλήγωσαν το φιλότιμο του ελληνικού λαού…», τον φωτογράφισε, πρώτον και καλύτερο, μεταξύ των ενόχων…
…Και σήμερα, ο Αλογοσκούφης, με συνέντευξή του, βγάζει τον εαυτό του λάδι και ρίχνει τα πάντα στο …ΠΑΣΟΚ !...
Πρόκειται για το απύθμενο θράσος του υπασπιστή του Καραμανλή, του εμπαθέστατου ανθρωπάκου, που το 2004, με την ανεκδιήγητη απογραφή του, προσπάθησε να δημιουργήσει, εκ των προτέρων, τις πλαστές προϋποθέσεις, για τη δικαίωση της δικής του ανερμάτιστης πολιτικής. ( Καταβαράθρωσε τους δείκτες των οικονομικών μεγεθών, για να εμφανιστεί ως ο ανορθωτής τους !...).
Ο θρασύτατος Αλογοσκούφης, προσπαθεί να εμφανίσει τη δική του απογραφή, ως γνήσια και διενεργηθείσα από την Ε.Ε., ενώ παρουσιάζει τον Παπακωνσταντίνου, ως «μάγειρα» ψεύτικων στοιχείων, για να υποβαθμίσει το …έργο της Ν.Δ. !
Ξεχνάει κι αποκρύπτει ο ψευτοτσάρος της νεοδεξιάς, το γεγονός πως τα στοιχεία για το υπερδιπλάσιο έλλειμμα, για το 2009, τα έδωσε ο Προβόπουλος και τα επιβεβαίωσε η Eurostat και πως για τις λαθροχειρίες και τις αλχημείες, καθ΄ όλη την επάρατη πενταετία (2004-2009), πήραν θέση και αποφάσεις, τα επίσημα όργανα της Ε.Ε. κι έχουν παραπέμψει τη χώρα μας για τα περαιτέρω !
Η έλλειψη κάθε αυτοκριτικής αναφοράς και η απόπειρα καταλογισμού των ευθυνών, όχι μόνο στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και στους δικούς του, που τον αντικατέστησαν, δείχνει την αμετροέπεια, αλλά και την μικρότητα του ανθρώπου…