Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

ΛΟΥΜΠΕΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟS ΑΓΡΟΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟS

http://www.adiakritos.gr/wp-content/uploads/trakter_bloka.jpgΟι Στυλιανίδης, Κοντός, Μπασιάκος, Χαντζηγάκης της ΝΔ που τα προηγούμενα χρόνια επέτρεπαν ως Κυβέρνηση στα Καρτελ των γαλακτοκομικών να αισχροκερδούν, που επέτρεπαν στους μεγαλοεισαγωγείς να βαφτίζουν αγροτικά προϊόντα εισαγωγής ως ντόπια σε βάρος των εγχώριων ,που διαχειρίστηκαν τα Ευρωπαϊκά κονδύλια κατά το δοκούν με μηδενικά αποτελέσματα εκσυγχρονισμού, αναβάθμισης, ανταγωνιστικότητας, συνεταιριστικής αναδιοργάνωσης, χωρίς Μητρώο αγροτών, χωρίς Κτηματολόγιο κ.λ.π….αυτοί που μόνο φωτιές , καμμένα, άδεια Ταμεία και καταχρεωμένους Οργανισμούς έχουν στο ενεργητικό τους…αυτοί λοιπόν έχουν το απύθμενο θράσος! Να βγαίνουν μαζί με την Παπαρήγα , το απροσάρμοστο πολιτικά φερέφωνό της την Μανωλάκου (αχ βρε θείτσα!) και τους Άρχοντες του Κάμπου ντε! Τους τσιφλικοκαπεταναίους της ασφάλτου Μπουτα-Κοκινούλη ..…διαλύοντας κάθε εμπορική –μεταφορική-οικονομική διαδικασία του τόπου… να εκβιάζουν μια Κυβέρνηση τριών μηνών που ανέλαβε μια χρεοκοπημένη χώρα ….και προσπαθεί να την επαναφέρει σε τροχιά ανάκαμψης και ανοικοδόμησης από την κρίση και τα χρέη.

Οι δήθεν κομουνιστές Μπουτας-Παπαρήγα- Μανωλάκου με τους καραμπινάτους Δεξιούς Κοκινούλη -Στασινόπουλο- Χαντζηγάκη κατά την συγκυρία δρουν αναλόγως!. Δεν δέχονται τώρα να κάνουν κανένα διάλογο!!! Αποφάσισαν και αυτό είναι αρκετό!! Οι άλλοι πολίτες με τα φορτηγά με τα λεωφορεία με τα ταξί με τα ι.χ. με τις επιχειρήσεις με τα μαγαζιά, οι τουρίστες …να πάνε να πνιγούνε …αρκεί οι Δικτατορίσκοι της ασφάλτου να τα αρπάξουν όπως και οι υψηλόμισθοι του ΟΛΠ (Οργ.Λιμένος Πειραιώς),του ΟΤΕ, της Ολυμπιακής…κ.λ.π. Πόσα χρήματα σε επιδοτήσεις πήραν οι μεγαλοαγρότες εδώ και 25 χρόνια;;;;;;Τι έγιναν αυτά τα χρήματα;;; έγιναν εκσυγχρονισμός και τυποποίηση προιόντων;; Εγιναν αναδιαρθρωμένες ανταγωνιστικές καλιέργειες;;;; Εγιναν υποδομές αγροτικής ανάπτυξης;;;; Τίποτε από αυτά! Έγιναν ακριβά 4χ4,ημιφορτηγά- μηχανές- φορτηγά- τρακτέρ-πλατφόρμες- ρυμουλκά ..που κλείνουν τώρα τους δρόμους…μπαράκια και καζίνο!!! Αυτή είναι η πραγματικότητα!
Τα χρήματα που φαγώθηκαν σε εκατοντάδες Συνεταιρισμούς που στη συνέχεια όχι μόνο δεν απέδωσαν αλλά καταχρεώθηκαν σε βάρος των αγροτών και της χώρας .Αλήθεια γνωρίζετε κάτι γιαυτά κ.κ.Μπούτα, Κοκινούλη-Σιδηρόπουλε; Τα κοπάδια πήγαιναν σε 10 στάβλους όταν γινόταν η καταμέτρηση! Οι επιδοτήσεις αλλαγής καλλιέργειας πήγαιναν .. στις τσέπες και την άλλη μέρα φύτευαν ξανά τα ίδια είτε αμπέλια είτε πορτοκαλιές κλπ …Ποιος ευθύνεται που τόσα χρόνια δεν φτιάξετε ούτε τους Συνεταιρισμούς, ούτε τις καλλιέργειες, ούτε το Μητρώο;….και γιατί πρέπει τώρα να πληρώνουμε όλοι οι υπόλοιποι ;…Αυτά για την Ιστορία.
Και τώρα έχω υποχρέωση να πω ότι οι μικρομεσαίοι αγρότες που οι πιο πολλοί δεν έχουν καν τρακτέρ και πλατφόρμες…έχουν πολλά δίκαια αιτήματα και πιστεύω είναι οι πολλοί, που και χρόνο δίνουν στην Κυβέρνηση και υπομονή και λογική διαθέτουν. Ας δώσουν οι καπεταναίοι που κλείνουν τους δρόμους τη φορολογική τους δήλωση στη δημοσιότητα και θα κάνω και εγώ το ίδιο. Τολμούν;;;
Θέλω όμως να θυμίσω σε όλους ότι μπορούν να διαφωνούν, όπως εξ άλλου κι εγώ πρώτος, με επιλογές, με μέτρα , με καθυστερήσεις κ.λ.π. αλλά είναι πολύ νωρίς για κρίσεις πόσο μάλλον για εκβιασμούς… Τον Αλιέντε στη Χιλή τον έριξαν η CIA σε συνεργασία με την Δεξιά με τις διαδηλώσεις της κατσαρόλας, και τον αποκλεισμό των δρόμων από τους φορτηγατζήδες οι οποίοι τα παίρνανε αποδεδειγμένα πια από τη CIA…με αποτέλεσμα την Χούντα του Πινοσέτ. Στη Νικαράγουα οι Κόντρας έριξαν την Κυβέρνηση των Σαντινίστας και τον Ορτέγκα με παρόμοιο τρόπο. Στην Πολωνία το θρησκόληπτο φασιστοειδες Λεχ Βαλέσα ομοίως…. Στη Ρωσία ο πανηλίθιος Γιέλτσιν με τις διαδηλώσεις κατσαρόλας κατάφερε να διαλύσει τη Σοβιετική Ένωση…κ.λ.π. Εδώ στην Ελλάδα πες ότι αύριο το πρωί ο Παπανδρέου σας λέει δεν γίνετε τίποτε παραιτούμαι!!! Τι σκατά θα γίνει; Θα κυβερνήσει η Παπαρήγα με τον Μπούτα εκτός ΕΟΚ; Θα Κυβερνήσει ο πολλά εξτρείμ Στρατούλης με τον Τσίπρα; …ή Θα Κυβερνήσει ο Καραντζαφέρης με το Σαμαρά ; ...Το να μη γνωρίζει κάποιος δεν είναι τόσο κακό!…Το να να μη μαθαίνει είναι ολέθριο και πολλές φορές εγκληματικό! Και τέτοια λάθη ξαναέγιναν με την συκυβέρνηση του 1989…, με τη φαγωμάρα το 1967…με την άλλη φαγωμάρα το 1945.., του 1922…του 1823…
Με λίγα λόγια δεν γίνετε να τρως το καταπέτασμα….να κάνεις τον συνδικαλιστή… να ξεπουλάς τους εργαζόμενους.. να κοροϊδεύεις τον λαό, να λαϊκίζεις ασύστολα… να το παίζεις και κομουνιστής….αλλά στην ουσία να συμμετέχεις στα πιο ύπουλα σενάρια αποσταθεροποίησης της Χώρας…..και η ειρωνεία είναι ότι κάποτε ο Λεωνίδας έκλεισε τις Θερμοπύλες και σκοτώθηκε υπερασπιζόμενος μια πατρίδα και σήμερα στις Θερμοπύλες και τις μικροθήβες να αργοπεθαίνει η ίδια χώρα από τα μπλοκα των παιδιών της .
Ελπίζω να σοβαρευτούμε όλοι…..Αλήθεια είναι… ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε!
ΥΓ. Έχω προτείνει αντί για πανάκριβους δανεισμούς να μπει μεγάλη φορολογία με βάση το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ του 2009 σε όλους που είναι το πλέον δίκαιο (μιας και τα κλεμμένα είναι προ πολλού στην Ελβετία.
http://kiklonas.wordpress.com