Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ...

O Καραμανλής τις τελευταίες ημέρες δεν είναι μόνο αναστατωμένος. Είναι ΦΟ-ΒΙ-ΣΜΕ-ΝΟΣ. Έχει πληροφορηθεί τρία πράγματα που τον έχουν αναστατώσει:

1. Του έχουν μεταφέρει πληροφορίες ότι εβδομαδιαία εφημερίδα έχει στα συρτάρια του διευθυντή της επιστολή του μακαρίτη Γενικού Διευθυντή της Ν.Δ. Γ. Βαρθολομαίου προς τον Χριστοφοράκο. Στην επιστολή τον ευχαριστεί για την οικονομική βοήθεια που προσέφερε στη Ν.Δ.!
2. Μετά το βίντεο που... εμφάνιζε τον ίδιο στο Βατοπέδι, στους κύκλους του Καραμανλή έχουν περιέλθει πληροφορίες ότι υπάρχει και άλλο βίντεο από εκείνη την επίσκεψη στο Βατοπέδι. Στο βίντεο καταγράφεται συνομιλία του με τον Εφραίμ. Ο Καραμανλής φοβάται ότι όλα αυτά τα μοιράζει ο Ρουσόπουλος για να αποποιηθεί τις ευθύνες του στο σκάνδαλο και να τα φορτώσει όλα στον πρώην πρωθυπουργό.
3. Ο Καραμανλής φοβάται πολύ το ενδεχόμενο να συσταθεί Εξεταστική Επιτροπή για την Οικονομία. Περισσότερο απ΄όλα σε αυτό το ενδεχόμενο φοβάται τον Γιώργο Αλογοσκούφη ο οποίος θέλει να τον εκδικηθεί. Σύμφωνα με κύκλους του πρώην υπουργού Οικονομίας υπάρχει επιστολή που έστειλε στον τότε πρωθυπουργό με την οποία ζητά την λήψη νέων έκτακτων μέτρων. Στην επιστολή αυτή ο Καραμανλής απάντησε γραπτώς επισημαίνοντας ότι για πολιτικούς λόγους δεν θα πρέπει να ληφθούν νέα μέτρα και ότι "η Οικονομία πηγαίνει πολύ καλά"!
Άσχημα τα πράγματα για τον Καραμανλή...