Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Κλωνοποιήστε τον!

Να χέσω την επιστήμη και τα άλματα προόδου που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια…

Στις 5 Ιουλίου του 1996 γεννήθηκε η Ντόλυ…
Πέρασαν 14 σχεδόν χρόνια…

Σε αυτά τα 14 χρόνια εμείς προοδεύσαμε, εκτοξευτήκαμε σαν Ολυμπιακοί! Σαρώσαμε σχεδόν τα πάντα! Δώδεκα (12) ολόκληρα πρωταθλήματα!

Η επιστήμη όμως τι έκανε; Έμεινε σε ένα πρόβατο!

Όχι, όχι.. Δεν θα αρχίσουμε εδώ τις ηθικολογίες και τις αμπελοφιλοσοφίες σχετικά με τα όρια της επιστήμης σε σχέση με την κλωνοποίηση του ανθρώπου…

Αλλά για πείτε μου ειλικρινά: Αν αυτή τη στιγμή που μιλάμε η κλωνοποίηση ανθρώπου ήταν υπαρκτή και νόμιμη, δεν θα παίρνατε το DNA του Μέλμπεργκ για να φτιάξατε 11 μικρά Μελμπεργκάκια;

Γιατί εγώ προσωπικά έτσι ονειρεύομαι τον Ολυμπιακό!

Με ποδοσφαιριστές που θα φοράνε την φανέλα του Θρύλου και θα δίνουν και την ψυχή τους, όντας ταυτόχρονα και επαγγελματίες στον τρόπο που προπονούνται και φέρονται!

Γι ‘αυτό λοιπόν, όπως ανέφερα στην αρχή, να χέσω την επιστήμη που δεν μπορεί να μου κάνει τον Ολυμπιακό έτσι:

mellberg_by_red_duckling

ΥΓ: Τα τελευταία 14 χρόνια φόρεσαν τη φανέλα του Ολυμπιακού μερικοί τυχάρπαστοι αλλοδαποί ποδοσφαιριστές που στο βιογραφικό τους γράφει ότι έγιναν πρωταθλητές Ελλάδος. Πόσο κρίμα και άδικο είναι για τον Όλοφ να μην σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή. Γι’ αυτό στο λιμάνι σηκώστε μανίκια, δουλέψτε και φέρτε πάλι πίσω του χρόνου το πρωτάθλημα! Για τον κόσμο του Θρύλου και τον Μέλμπεργκ!
http://papaki.redplanet.gr