Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΦΤΥΣΙΜΟ !...

Σαφώς και δεν είχαμε κλέψει τα χειρόγραφα του Γ. Παπανδρέου, ούτε υπήρξε κάποιου είδους επικοινωνία μαζί του, πριν την συγγραφή και την ανάρτηση, στις 12 το μεσημέρι, του κειμένου με τον τίτλο «ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ».
Απλούστατα, οι «Λογοπλοκίες» γράφουν ό, τι γράφουν, από κέφι και μόνο, εξετάζουν τα δεδομένα όπως είναι και δεν έχουν κανένα κίνητρο ή επιδίωξη, είτε να διαστρεβλώσουν, είτε να επιβάλλουν, γεγονότα και εξελίξεις.
Οι κάθε είδους και μορφής βρωμιάρηδες και απατεώνες των διαπλεκόμενων ΜΜΕ, οι πολλάκις ξεβρακωμένοι και ρεζιλεμένοι ξερόλες των παραθύρων κι όχι μόνο, μίσθαρνα όργανα ανελέητων νταβατζήδων και δόλια ενεργούμενα διάφορων συμφερόντων, των πολιτικών συμπεριλαμβανομένων, εισέπραξαν μια …ζουμερή ροχάλα, στις 3 το απόγευμα, από τον έλληνα πρωθυπουργό.
Το φτύσιμο έγινε σε απ΄ ευθείας σύνδεση με τις Βρυξέλλες και το …θαύμασε όλος ο ελληνικός λαός !
Το blog μας το ευχαριστήθηκε ιδιαίτερα και μετά χαράς και αγαλλιάσεως, επαυξάνει την πρωθυπουργική ενέργεια διαθέτοντας και όλο το απόθεμα του δικού του σάλιου, για να ολοκληρωθεί το …λούσιμο των φυλλάδων, των βρωμοκάναλων, των σκουπιδιών των ερτζιανών, αλλά και των κάφρων του δικού μας σιναφιού, της blogόσφαιρας…
Με τις υγείες σας, ρεζίληδες !
http://logoplokies.blogspot.com