Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΕΚΛΟΓΕΣ 2009: Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ

(Φωτο από Η Κέρκυρα Σήμερα)
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στη σημερινή δύσκολη εθνική συγκυρία, παρουσιάζεται ενώπιον του Ελληνικού Λαού με σαφές κυβερνητικό πρόγραμμα και καθαρές δεσμεύσεις, για έξοδο της πατρίδας μας από την πολύπλευρη κρίση, κρίση οικονομική, κρίση κοινωνική, κρίση πολιτική.
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κέρκυρας με αίσθημα ευθύνης και αισιοδοξίας, παρουσιάζει σήμερα του υποψηφίους του, ζητώντας από όλες τις Κερκυραίες και όλους τους Κερκυραίους, την ισχυρή τους υποστήριξη με την ψήφο τους στις εθνικές εκλογές της 4 του Οκτώβρη, για να βγάλουμε όλοι μαζί τον τόπο μας από την οπισθοδρόμηση και την παρακμή των τελευταίων χρόνων.
Απέναντι μας έχουμε την συντήρηση.
Τη συντήρηση, που στον τόπο μας εκφράζεται από τις ηγεσίες δύο πόλων.
Αυτών που συνδιαλέγονται μεταξύ τους, κάνουν συμφωνίες, τα «βρίσκουν» σε κοινοβουλευτικό, τοπικό και αυτοδιοικητικό επίπεδο.
Οι ηγεσίες των δυο αυτών συντηρητικών πόλων που συμφωνούν μεταξύ τους ότι … φταίει το «κακό ΠΑ.ΣΟ.Κ.» έστω και αν τα τελευταία πεντέμισι πέτρινα χρόνια κυβερνά η Ν.Δ.!
Θα μας δοθεί η ευκαιρία σε όλο τον προεκλογικό μας αγώνα να ξεσκεπάσουμε την συμπαιγνία των δύο αυτών συντηρητικών πόλων εξουσίας σε βάρος των Κερκυραϊκών συμφερόντων.
Εξάλλου, είμαστε βέβαιοι ότι αυτά τα «παιχνίδια» έχουν γίνει απολύτως κατανοητά από όλο τον Κερκυραϊκό Λαό.
Καλούμε τους δημοκράτες πολίτες αυτού του τόπου να απαντήσουν στην πολιτική αυτή απάτη με την ψήφο τους στις 4 του Οκτώβρη με ισχυρή στήριξη του ψηφοδελτίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., με δύο βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Κέρκυρα.
Με πρόγραμμα για την ανάκαμψη και την προκοπή του τόπου μας, με δεσμεύσεις για την υλοποίηση του, ζητούμε από τον Κερκυραϊκό Λαό την υπερψήφιση των υποψηφίων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. , ώστε η χώρα να αποκτήσει αξιόπιστη, ισχυρή, αυτοδύναμη κυβέρνηση και η Κέρκυρα δυο βουλευτές ΠΑ.ΣΟ.Κ., ώστε όλοι μαζί να εργαστούμε σκληρά τα επόμενα χρονιά για να ανθίσει ξανά το χαμόγελο της αισιοδοξίας σε κάθε Κερκυραία και σε κάθε Κερκυραίο, για να προκόψει ο τόπος μας που το αξίζει και δικαιούται.
Το ψηφοδέλτιό μας, ισχυρό, πολιτικά και κοινωνικά, αξιόπιστο, ανανεωμένο, εξυπηρετεί τα πολιτικά συμφέροντα του τόπους μας απαρτίζεται από:

Γκερέκου Άντζελα,
Δραγανίγο Αντώνη,
Καλούδη Γιώργο,
Πλασκοβίτη Λευτέρη και
Πουλημένο Σάββα.
Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ