Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

O Γιώργος Παπανδρέου στα Τρίκαλα


Κατάμεστο ήταν σήμερα το πρωί το κλειστό στάδιο Tρικάλων από ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ κάθε ηλικίας που θέλησαν να παρευρεθούν στην ομιλία που έδωσε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, ξεκινώντας από τα Τρίκαλα την περιοδεία του στην Θεσσαλία για τα θέματα των αγροτών. Εκατοντάδες Τρικαλινοί περίμεναν υπομονετικά να καταφθάσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τον οποίο υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα και συνθήματα δεκάδες πολίτες έξω από το κλειστό γήπεδο μπάσκετ της πόλης.Εντός αυτού χιλιάδες φίλοι του κόμματος είχαν κατακλύσει τις εξέδρες και τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου με την ατμόσφαιρα να θυμίζει φανερά προεκλογικοί περίοδο.

Ο Γιώργος Παπανδρέου ανεβαίνοντας στο βήμα χειροκροτήθηκε αρκετή ώρα ενώ αισθητή ήταν η παρουσία αρκετών νέων ανθρώπων και της τοπικής νεολαίας του ΠΑΣΟΚ που έδινε ζωή στην ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Η επίσκεψη στα Τρίκαλα, εντάσσεται στο πλαίσιο της εξόρμησης που ξεκίνησε αμέσως μετά τις γιορτές ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην ελληνική περιφέρεια. Ένας από τους πρώτους σταθμούς αυτής της εξόρμησης είναι τα Τρίκαλα και γενικότερα η Θεσσαλία, προκειμένου να καταδειχθεί το ενδιαφέρον του ΠΑΣΟΚ, αλλά και προσωπικά του προέδρου του, για τους αγρότες και τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζουν σήμερα. Ήταν προφανές ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και η τοπική οργάνωση του κόμματος προετοίμασαν το έδαφος για να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό για την έναρξη μιας σθεναρότερης αντιπολίτευσης σε κρίσιμα ζητήματα όπως είναι το αγροτικό.Το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρος του επέλεξε την πόλη των Τρικάλων όπου τις τελευταίες μέρες αποτελεί την καρδιά της αγροτικής αντίδρασης και κινητοποίησης.Θυμίζουμε πως, η κυβέρνηση κινούμενη με σχέδιο τοποθέτησε στην θέση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, τον Τρικαλινό βουλευτή κ. Χατζηγάκη, θέλοντας να έχει ένα πρόσωπο που είναι πιο προσιτό στους αγρότες, λαμβάνοντας υπόψη και την πρότερη εμπειρία του βουλευτή στο ίδιο πόστο επί κυβέρνησης Μητσοτάκη.







http://www.trikaland.gr