Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ....... ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ‏




Λοιπον μας πρηζουν που μας πρηζουν ας περασουμε και μερικες ημερες τρεξιματος,δουλεια δεν εχω ετσι κι'άλλοιως οποτε μπορω να το κανω,το γαμοτο ειναι οτι τρεχω επειδη καποιοι σαν τον Βενιζελο και τους υφισταμενους του ειναι τοσο ηλιθιοι που αναγκαστικα πρεπει να τρεξω για να καλυψω την ανικανοτητα τους.



Παλι στην εφορια μου σημερα,ανεβηκα στον οροφο που επρεπε και μιλησα με την υπαλληλο που επρεπε,αλλα καρφι δεν της καιγοταν για το προβλημα μου.
Ο νομος λεει οι ανεργοι εξαιρουνται απο το χαρατσι...την κλοπη θα ελεγα εγω αλλα η εφορια εχει την δικη της λογικη.
Κοιταγε αμεριμνη τα χαρτια μου,μα εδω λεει οτι το σπιτι ειναι της μητερας σας.....πεθανε κυρια μου τον Ιουλιο ,ειναι γονικη παροχη προς εμενα.
Ναι αλλα τοτε πρεπει να πληρωθει διοτι το σπιτι ηταν στο ονομα της μητερας σας,κυρια μου σας επαναλαμβανω οτι εχει πεθανει εγω σαν κληρονομος ειμαι μακροχρονια ανεργος,θελετε να της ζητησουμε να αναστηθει και να πληρωσει?
Μια συνταξη 340 ευρω επαιρνε...τι να δωσει?
Αν δεν ηταν 80% αναπηρη τοτε πρεπει να πληρωσει συνεχισε ενω σηκωνοταν καθε λιγο και πηγαινε απο το ενα γραφειο στο αλλο να ρωτησει διοτι δεν ηξερε τι της γινοταν.

Τελικα μου ειπε να κανω φωτοτυπιες ολο το σχολικο βιβλιοπωλειο,να παρω ετακ,δηλωσεις βεβαιωσεις και να τις καταθεσω εκει,να περιμενω να τις στειλουν στο κεπυο,να απαντησει το κεπυο,και εν τω μεταξυ να μου εχουν κοψει το ρευμα.

Αυτη ειναι η πολιτικη προστασιας των οικονομικα αδυναμων που εξαγγελουν καθε τοσο οι ηλιθιοι,να το ξερετε οποτε το ακουτε να το λενε.
Και ετσι,ωρα να μαζεψω τις φωτοτυπιες και τα υπολοιπα να τα παω να δω τι θα βγει απο αυτο το χαλι που εχουν καταντησει την δημοσια διοικηση,μα αν ειχα καταχραστει εκατομμυρια θα με προσκυνουσαν.

Ο Μπενυ λεει λογια,λογας παντα ηταν,ανικανος για οτιδηποτε αλλο παντα ηταν,θελει να γινει και νεος ηγετης του κλεφτοκομματος,θα περασουμε καλα μαζι του.

Εχει χρεος να σωσει την Ελλαδα.
Σε βαρος των Ελληνων...οχι ολων...των φτωχων.

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

A) Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)
2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»
Το Νο. 2 (παράγραφ.) ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ, εναπωμένη το Νο. 4 για να γίνει ΕΦΑΡΜΟΓΗ του Νο. 3 !!!!!!
B) Μήπως αυτό το σωματίδιο "χ" του CERN, στο καθιερωμένο καθημερινό ΜΟΝΤΕΛΟ της ΖΩΗΣ μας είναι ο ... ΦΟΒΟΣ που φυλάγει τα ΕΡΜΑ; Μήπως είναι ο ΚΚ (Κολοτουμπέ Καρατζαφερέ); Πάντως καλό θα είταν στην "Ελληνική Βουλή" να έκανε κανένας καμμια επιστημονική ερώτηση στον "Πρωθυπουργό σας" τι είναι το ... σωματίδιο "χ", δίοτι ο Παπαμήτρος είναι ... Φυσικός ! Αλλά το ερώτημα είναι έαν υπάρχουν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ "βουλευτές" ! Ακυρο το ερώτημα, διότι εάν υπήρχαν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ στην "Βουλή" και στην Ελλάδα, δεν θα καταντούσαν τον Ελληνικό Λαό έτσι, ούτε την Χώρα στον Πυθμένα του Βόθρου ! Αλλά όπως είπαμαι, σαυτήν την χώρα ότι δηλώσεις είσαι, Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης, γέμισαν από "επιστήμονες", από "προέδρους", "αντιπροέδρους", "τεχνοκράτες", "υπουργούς κ. πρωθυπουργούς", "βουλευτές και εξουσιαστές", "Ανθέλληνες Εθνικόφροωνες Ελληνάρες", "ειδικούς", "καθηγητάδες", γενικά ΓΕΜΙΣΕ ο ΒΟΘΡΟΣ ΣΚΑΤΑ !! Λέμε καλά Χριστούγεννα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ !!!