Σάββατο, 27 Αυγούστου 2011

ΚΕΡΚΥΡΑ: Ντροπή χωρίς τέλος...
Το Σάββατο 20 Αυγούστου, παρευρισκόμενος στην περιοχή Μπούκα-Αλυκές Ποταμού (όπου υπάρχουν οι εγκαταστάσεις του ΒΙΟ.ΚΑ. του Δήμου Κέρκυρας) παρατήρησα ότι το ειδικό κοντέινερ που χρησιμοποιείται από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου για την προσωρινή συγκέντρωση των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών ήταν ανοιχτός. Οι κάδοι απορριμμάτων και τα άρματα του καρναβαλιού τι κάνουν εκεί; Οι εικόνες μιλάνε μόνες τους και είναι περιττό για ακόμα μια φορά να σχολιάσω το δυσάρεστο αυτό γεγονός…Κύριοι, πότε θα οργανωθούμε επιτέλους σε αυτήν την πόλη;;;

Πάολο Μελισσάνο


Σχόλιο Liston: Ο ακούραστος ακόμη και τον Δεκαπενταύγουστο Paolo ξανακτύπησε...παρουσιάζοντας μας με τον αδιάψευστο φακό του μία ακόμη "ασχήμια" του Δήμου μας.
Μία εικόνα που πολύ φοβόμαστε για μία ακόμη φορά θα ανατραπεί στις "μαγικές" βραδυνές τηλεοπτικές εκπομπές.
Εκεί που από  την μία πλευρά του δέκτη σας...η φιγούρα του "κουτοπόνηρου" γεμάτου εκρήξεις, στοργικού πατέρα που παλεύει κάθε βράδυ για την δουλειά του παιδιού του και από την άλλη πλευρά η μετά μανίας επίδειξη των άριστων Ελληνικών με μοναδικό σκοπό το "θάμπωμα" των ντόπιων ιθαγενών.
Στην μέση του δέκτη δε ο εκάστοτε δημοτικός εκλεγμένος άρχοντας χαμογελαστός και σίγουρος ότι όχι μόνο θα βγεί ατσαλάκωτος από την δοκιμασία της "ερευνητικής" δημοσιογραφίας των, αλλά και ενισχυμένος στα μάτια των ψηφοφόρων του.

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ (21-8-11)ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ. ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΗΣΤΟΝ ΤΙ ΑΒΑΦΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΙ ΓΡΕΜΙΣΜΕΝΟΙ ΣΟΦΑΔΕΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΙ ΞΗΛΩΜΕΝΑ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ ΣΕ ΚΕΝΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΡΙΜΑ .Η ΔΕ ΒΡΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ.ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΚΡΙΜΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΘΗΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΩ.ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ;