Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ...

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS7czuOBoWmpQRDWm85yjTIOkfcxvlQTeaXaaXLI7c4Di-y_R87Kw
...αυτές οι διαπιστώσεις...
Είναι στο facebook κάποιοι Πασόκοι που είναι πολύ δημοκράτες και κάνουν συχνά αναφορές στην ελευθερία της έκφρασης και στην ανάγκη του διαλόγου.
Είναι στο facebook κάποιοι Πασόκοι που αποδεικνύουν καθημερινά τον τελευταίο καιρό πως τοποθετούνται πολιτικά σε σχέση με την τροχιά της καριέρας τους και όχι με την πορεία της χώρας. Γιατί  στα όργανα παριστάνουν τους ευπρεπείς διαφωνούντες, στο τέλος είναι πάντα ομοφώνως συμφωνούντες, και έξω στο διαδίκτυο παριστάνουν τους Τουπαμάρος.  Βρε εμετικοί τύποι, οι Τουπαμάρος δεν φιλούσαν κατουρημένες ποδιές  στα κομματικά συνέδρια για μια θέση στα όργανα και δεν έγλυφαν το γκουβέρνο για ψιλορουσφετάκια.

Γιατί είναι στο facebook, αλλά και αλλού, κάποιοι Πασόκοι σε υπεύθυνες κομματικές θέσεις που βλέπουν να καταλύεται καθημερινά ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ το δικαίωμα των συντρόφων τους στην άσκηση του στοιχειώδους δικαιώματός τους της συζήτησης και ΣΙΩΠΟΥΝ.

Δεν υπερασπίζονται το κόμμα τους, τους συντρόφους τους,  δεν υπερασπίζονται τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Γιατί είναι της μόδας η βία κατά των πολιτικών, και κατά των πολιτικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ. Και θέλουν να είναι με τη μόδα, με το ρεύμα. Με τη μόδα και το ρεύμα που υποδαυλίζουν  οι  παπαρογιάννηδες και τσιπρομπαχαλάκηδες σε αγαστή συνεργασία...

Ας κάνουν ότι θέλουν εκτός από ένα τους παρακαλώ. Να μην ξαναχρησιμοποιήσουν το όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου. Να σταματήσουν να το λερώνουν.

Γιατί έχουν την ίδια στόφα ακριβώς  με εκείνους τους Πασόκους του 89 που έβριζαν τον Ανδρέα και φώναζαν «να φύγουν οι κλέφτες…», "να φύγει ο μοιχός"... Γιατί και τότε αυτά ήταν η "μόδα" και το "ρεύμα" και το έφτιαχναν και τότε οι παπαρογιάννηδες και οι τσιπρομπαχαλάκηδες της εποχής σε αγαστή συνεργασία...

ΥΓ. Και στο "αριστερό" καθοδηγητικό στέλεχος που μου έστειλε μήνυμα για να αναρωτηθεί για το τι πρέπει να κάνουμε για τον αποκλεισμό στη Γάζα στέλνω το δικό μου μήνυμα. Μήπως, πριν φύγεις για τη Γάζα, μεγάλε  πρέπει να κάνεις κάτι για την φασιστική επίθεση που δέχεται το κόμμα σου και η δημοκρατία στη χώρα σου; Επειδή είσαι και στέλεχος "αριστερό" δηλαδή...
alekos

1 σχόλια :

Χρῆστος Ἠλ.Μηλίγγος είπε...

Γιὰ ποιὸν Ἀντρέα μιλᾶς, ἐννοεῖς τὸν ἀρχιδιαφθορέα τῆς ἑλληνικῆς κοινωνίας (κοινωνικὸς μετασχηματισμὸς= ἐκπόρνευση τῶν πάντων), καταστροφέα τῆς γλώσσας καὶ τοῦ πολιτισμοῦ, τὸ ὄργανο τοῦ Ροκφέλερ; Φθηνὰ τὴ γλύτωσε τὸ '89 (μὲ ἀναστολή), τοῦ χαρίσθηκαν τοῦ ἀρχιαλήτη τὰ ἰσόβια, γιὰ τὶς καταστροφὲς (καὶ τὸ ξεπούλημα-προδοσία) ποὺ προκάλεσε ἡ ὀχειὰ στὴν Πατρίδα, καὶ τὸ "ἔργο" τὸ συνεχίζει ὁ ἀμόρφωτος-ἄχρηστος ἀπατεῶνας, γκαζοντενεκὲς (οὔτε γιὰ περιπτερᾶς δὲν κάνει)ὁ πανηλίθιος Τσολάκογλου, ἀλλὰ τέτοιοι ποὺ εἴμαστε, αὐτὸς μᾶς ἄξιζε μέχρι νὰ ξυπνήσουν οἱ πολλοὶ καὶ νὰ τοὺς μαζέψουν γιὰ τὰ περαιτέρω ...νὰ τελειώνουμε μιὰ καὶ καλὴ μὲ τὴ βρωμερὴ καὶ πανάθλια συμμορία!
Χρῆστος Ἠλίας Μηλίγγος, γεωλόγος
Κέρκυρα