Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Συνελήφθη ο Παπανδρέου!

Πάει και το greekz.com. Τα λαγωνικά της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος μπαγλάρωσαν 7 moderators της δημοφιλούς σελίδας, για παράνομη διακίνηση ψηφιακού υλικού (ταινίες, σειρές, παιχνίδια κτλ) αλλά και προσωπικές ερωτικές στιγμές, λέει, ανυποψίαστων πολιτών. Απ’ότι μού είπαν, το τελευταίο είναι αισχρό ψέμα, καθώς πρόκειται για επαγγελματικές ταινίες για ενηλίκους (πως τα μιλάω τα μορφωμένα πια…) που μοιράζονται μόνο στα VIP μέλη του greekz.

Αυτά πάνω-κάτω θα τα έχετε ακούσει ή διαβάσει μέχρι τώρα. Αυτό όμως που δεν ξέρετε και θα σας αποκαλύψω αμέσως, είναι πως σε κάποιο παράλληλο σύμπαν, συνελήφθη ο Γιώργος Παπανδρέου, διαχειριστής της σελίδας idiot-greekz.com, με την κατηγορία της παράνομης διακίνησης προπαγανδιστικών ταινιών και σειρών.

Στην κατοχή του βρέθηκαν μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού και διεθνούς κινηματογράφου, όσο και της τηλεόρασης. Αποκλειστικά εδώ λοιπόν, σας παρουσιάζω μερικές από αυτές:










 Επίσης
Έχουν φιλοξενηθεί και στο παρελθόν ταινίες και σειρές σ’αυτό εδώ το blog, με πιο πρόσφατο παράδειγμα το «The tourist» με τον Καραμανλή και παλιότερα το «Inception» με τον Παπανδρέου. Υπάρχουν κι άλλες πολλές υπερπαραγωγές που έκαναν τη βόλτα τους από δω βέβαια, αλλά βαριέμαι να σας τις παραθέσω όλες… Μην είμαστε και πλεονέκτες.