Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 1-1

Η ισοπαλία με 1-1 κόντρα στον Ατρόμητο είχε δευτερεύουσα σημασία στο ματς για τον Παναθηναϊκό που είδε τους 30.000 οπαδούς του να διαμαρτύρονται για όσα έγιναν στο "Γ. Καραϊσκάκης" και να ζητούν πριν το ματς από τους "πράσινους" να κάνουν το γύρο θριάμβου. Μπρίτο (31') και Γκοβού (33') οι σκόρερ του ματς.

Σε ένα παιχνίδι που λήγει θα θυμούνται για το αγωνιστικό του μέρος, Παναθηναϊκός και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1 (Γκοβου 33', Μπρίτο 31').

Αυτό που θα θυμούνται όλοι θα είναι οι αντιδράσεις διαμαρτυρίας των 30.000 οπαδών προς την Σούπερ Λίγκα, την ΕΠΟ, τους Μαρινάκη και Πιλάβιο αλλά και την αποθέωση αυτών που θεωρούν "ηθικούς" νικητές στο "Γ. Καραϊσκάκης", από τους τους οποίους μάλιστα ζήτησαν να κάνουν τον γύρο του θριάμβου. Αποθέωση Σισέ και ΜVP ο Γκοβού.

Το ματς να τονίσουμε πως ξεκίνησε με οκτάλεπτη διακοπή αφού πρώτα μερίδα οπαδών ζήτησε από τους παίκτες του Παναθηναϊκού να κάνουν έναν άτυπο γύρο θριάμβου και παράλληλα να δουν τα μηνύματα στήριξης που ανέφεραν τα πανό.

Αυτό και έγινε και αποθεώθηκαν από τους 30.000 φίλους της ομάδας που φώναζαν "Να' τοι, να' τοι οι πρωταθλητές".

Πριν την έναρξη του ματς μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού θέλησε να δείξει την αντίδραση της, παίρνοντας από το κέντρο του γηπέδου του "σεντόνι" της Superleague, ενώ παράλληλα ύψωσαν και δικά τους πανό που αναφερόντουσαν στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Μάλιστα το συγκεκριμένο (αλλά κι η παρουσία οπαδών στον περιβάλλοντα χώρα) ήταν οι αιτίες για να διακοπεί το παιχνίδι τρεις φορές. 
sport24.gr