Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΝΕΤ: Πρεμιέρα με καινοτομίες

Σήμερα το βράδυ στις 9 θα ξεκινήσει το νέο δελτίο της κρατικής τηλεόρασης. Μεταξύ των αλλαγών στην δομή του δελτίου θα είναι ότι διευθυντές εφημερίδων θα σχολιάζουν την επικαιρότητα  στο πλευρό  της Έλλης Στάη.
Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα της Έλλης Στάη στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου της ΝΕΤ. Όπως υπόσχονται οι συντελεστές του, πρόκειται για ένα γρήγορο δελτίο, με πολλές ειδήσεις και βίντεο αλλά και μια σημαντική καινοτομία.
Στο δελτίο θα εμφανίζονται ως σχολιαστές διευθυντές εφημερίδων, όπως ο Παντελής Καψής του "Βήματος" και η Κύρα Αδάμ της "Ελευθεροτυπίας". Η Έλλη Στάη αποκάλυψε την Παρασκευή, καλεσμένη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALTER, ότι στο νέο δελτίο της δημόσιας τηλεόρασης θα παρεμβαίνει και ο Νίκος Χατζηνικολάου σχολιάζοντας θέματα από την πολιτική και οικονομική επικαιρότητα.
Η Έλλη Στάη, σε συνέντευξή της στο  " TV Εθνος", απαντά στο θόρυβο που σήκωσε το...
σλόγκαν για το νέο δελτίο: "Οι ειδήσεις επιστρέφουν στη ΝΕΤ".
"Δεν ήταν δική μου ιδέα. Ήταν των στελεχών του τμήματος του δελτίου ειδήσεων, με το σκεπτικό ότι θέλουν να δώσουν μια τελείως διαφορετική χροιά στις ειδήσεις, ένα δυναμισμό, μια αυστηρή προσέγγιση που τώρα τελευταία είχε χαλαρώσει κατά τη γνώμη τους και όχι μόνο στην κρατική τηλεόραση. Θέλουν να δώσουν έμφαση σ΄ αυτό που θα βγάλουν στον αέρα", λέει η δημοσιογράφος και καταλήγει:

"Δε νομίζω ότι απαξιώνει κανείς κανέναν. Θέλησαν να δώσουν έμφαση στο ότι θα γίνει μια δυνατή καινούργια προσπάθεια. Άλλωστε είναι οι ίδιοι άνθρωποι που δούλευαν και πριν".
golema