Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Σε δυο φάσεις η αποψινή συνεδρίαση της νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRTHvPVvhs3nWnOCn2I6gVKSzVbLyUCcBN0bevItZudASwfgcv1 ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια συνεδρίαση σε δυο φάσεις θα κάνει η νομαρχιακή επιτροπή Κερκύρας του ΠΑΣΟΚ στις 17:00 και στις 19:00 προκειμένου να αποτιμήσει τα όσα συνέβησαν στην οργάνωση κατά την προεκλογική περίοδο και επέδρασαν στο αρνητικό αποτέλεσμα τόσο στην Περιφέρεια Ι.Ν. όσο και στο Δήμο Κερκύρας. Για τις ανάγκες των διαδικασιών έφθασαν από την Αθήνα ο δήμαρχος Καλλιθέας Κ. Ασκούνης μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, ο Θ. Καραντώνης, μέλος του Ε.Σ. και ο Σ. Μάνεσης από τον τομέα Οργανωτικού του Εθνικού Συμβουλίου, που βρέθηκε στην Κέρκυρα όλο το χρονικό διάστημα της πρόσφατης προεκλογικής περιόδου.
Σε πρώτη φάση και σε κλειστό σχήμα, η νομαρχιακή θα πληρώσει τη θέση του γραμματέα της που χηρεύει μετά την παραίτηση του γιατρού Χ. Μπούκα. Σύμφωνα με το κατσταστατικό τη θέση καταλαμβάνει η επιλαχούσα γραμματέας κατά τις εσωκομματικές εκλογές, Α. Δαγκλή. Κατά την ίδια διαδικασία πρόκειται να αντικατασταθεί και η αναπληρώτρια γραμματέας, θέση που σήμερα κατέχει η Λίνα Ρούσσου. Ο λόγος είναι ότι το καταστατικό προβλέπει ότι στη θέση αναδεικνύεται στέλεχος του άλλου φύλου (;) σε σχέση με τον γραμματέα.
Στη δεύτερη φάση, η συνεδρίαση του οργάνου είναι ανοικτή όπου αναμένεται να διεξαχθεί η καθ' αυτό πολιτική εκτίμηση της λειτουργίας της οργάνωσης και των αποτελεσμάτων καθώς και να επανέλθει η άποψη της πλειοψηφίας των μελών του οργάνου για την πραγματοποίηση ανοικτής συνέλευσης των μελών του ΠΑΣΟΚ με το ίδιο αντικείμενο.

enimerosi.com