Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Οι επιλογές του Γιώργου Παπανδρέου δικαιώθηκαν απόλυτα.

Οι πολίτες που επέλεξαν να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία, ψήφισαν πρόοδο και αλλαγή. 
Η Αθήνα βρέθηκε στην ευχάριστη θέση μετά από μία καταστροφική κακλαμανική θητεία να εκλέξει για δήμαρχό της έναν αξιόλογο άνθρωπο που είναι ανεξάρτητος και στηρίχτηκε από τέσσερα παρακαλώ κόμματα! Οι Αθηναίοι δεν ψήφισαν μόνο αντικακλαμανικά, η ψήφος τους είχε θετικό χαρακτήρα, ήταν ψήφος εμπιστοσύνης στον Γιώργο Καμίνη και στους αξιόλογους ανθρώπους που στελέχωσαν το ψηφοδέλτιό του.
Πρέπει να γίνει σαφές όμως πως δεν μιλάμε για νίκες του Πασόκ, μιλάμε για νίκες που ήρθαν μετά από ευρεία συναίνεση και συνεργασία προοδευτικών δυνάμεων που στάθηκαν απέναντι στην συντήρηση.

Οι επιλογές του Γιώργου Παπανδρέου δικαιώθηκαν απόλυτα. Πόσοι και πόσοι και μέσα από το Πασόκ δεν τον έψεγαν για τις επιλογές “ήττας” όπως τις χαρακτήριζαν των: Τατούλη, Καμίνη και Μπουτάρη και τελικά δικαιώθηκε και στις τρεις περιπτώσεις! Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν στον Γιώργο Παπανδρέου, που δεν εισάκουσε τις εισηγήσεις ορισμένων να κατεβάσει κομματικούς υποψηφίους και επέλεξε να στηρίξει ανεξάρτητες υποψηφιότητες, που αν και δέχθηκαν αντιμνημονιακό πόλεμο, λίγο τους άγγιξε.