Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Τα βράδια οι νταβατζήδες τρώνε τον Γιωργάκη και στήνουν οικουμενικές!




Άρχισαν οι τελετές  βουντού της διαπλοκής.
Ο θόρυβος από τις  λιμουζίνες και οι μηχανές συνοδείας με τους γορίλες, κάνουν τα πουλιά να πετάγονται από τις φυλλωσιές της Φιλοθέης, καθώς οι νευρικοί και καχύποπτοι οδηγοί μαρσάρουν στις διασταυρώσεις, που τις θεωρούν «αδύνατα σημεία» της διαδρομής.
Το πολύτιμο φορτίο τους, έχει τα τελευταία βράδια όλο και πιο διαφορετικούς προορισμούς με τη σύνθεση της παρέας να εμπλουτίζεται.
Τα δείπνα στα σπίτια των επιχειρηματιών παρουσία πολιτικών και ανθρώπων των ΜΜΕ πυκνώνουν με δύο θέματα να μονοπωλούν το ενδιαφέρον: Το στήσιμο οικουμενικής κυβέρνησης και η διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ!
Η θεωρία της οικουμενικής, δηλαδή η ανυπαρξία κυβέρνησης, είναι κάτι που βολεύει αφάνταστα τους νταβατζήδες, παλαιούς και νέους, μικρούς και μεγάλους.
Τι σημαίνει οικουμενική;
Να συγκυβερνούν ο Ραγκούσης, με τον Κουβέλη, τη Νάντια Μπουλέ και τη Κατερίνα Λέχου.
Την επικινδυνότητα της οικουμενικής τη  βιώσαμε το 89, όπου τα ετερόκλητα ραμολί της εξουσίας άνοιξαν τα σκέλη τους στους πάσης φύσεως νταβατζήδες.
Για να σκεφθείτε πόσο αδίστακτοι είναι οι νταβατζήδες, δεν αρκούνται ούτε στο γη και ύδωρ που τους έδωσε ο σημερινός πρωθυπουργός, ο της ανομίας.
Οι νταβατζήδες απαιτούν από τον Γιώργο, αφού ξυρίσει το μουστάκι του να φορέσει το μαύρο κολλάν και να απομακρυνθεί με  γρήγορες ορθοπεταλιές  από τον ορίζοντα.
Εκεί καταντήσαμε μακάκα λαέ.
Όσο για τον διάδοχό του στο ΠΑΣΟΚ, αυτός είναι πρόσωπο έκπληξη: Η Άννα Νταλάρα…