Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Γ. Παπανδρέου: «Από αύριο συνεχίζουμε τη δουλειά μας»

http://www.skai.gr/files/temp/4E4A6C0610EDBFFF3A011907B18A6D15.jpg«Αυτή τη δύσκολη χρονιά τα καταφέραμε όλοι μαζί να διαψεύσουμε όσους θεωρούσαν ότι η χώρα δεν έχει μέλλον. Η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί με καλύτερους όρους και προϋποθέσεις... από αύριο συνεχίζουμε τη δουλειά μας», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

«Μπροστά μας έχουμε βασικές προτεραιότητες: τάξη στα δημόσια οικονομικά, μείωση ελλειμμάτων και χρέους», είπε ο Γ. Παπανδρέου και πρόσθεσε: «Σας εγγυώμαι ότι θα στέκομαι δίπλα στον κάθε πολίτη... έχουμε και το σχέδιο και τη βούληση να πετύχουμε».

Ακόμα ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι δεν υπάρχει εύκολος δρόμος και μαγικές συνταγές και τόνισε ότι το 2011 θα είναι η τελευταία χρονιά της ύφεσης.

Αναφερόμενος στα υψηλά ποσοστά αποχής, ο κ. Παπανδρέου σημείωσε: «Το μήνυμα που θέλω να δώσω σε όσους συνειδητά απείχαν, είναι ότι κάνουμε προσπάθεια να αλλάξουμε την Ελλάδα, να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα και όσα μας πληγώνουν».

Ο πρωθυπουργός κατέληξε λέγοντας: «Καλώ όλους τους Έλληνες να πάρουν μέρος στον αγώνα που δίνουμε... δε χωρούν μικροκομματικές αντιλήψεις... χρειαζόμαστε ενότητα και εθνική αλληλεγγύη για να πετύχουμε τους στόχους μας».

skai.gr