Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΚΕΡΚΥΡΑ : Αληθεύει η ολική επιστροφή του κ. Σωτήρη Βόσδου στην Κέρκυρα ως διορισμένου Αντιπεριφερειάρχη;


  • Αληθεύουν τα σενάρια που έχουν αναστατώσει την ΝΔ στην Κέρκυρα  ότι ο κ. Σπύρου στελεχώνει το γραφείο του με ανθρώπους που δεν κατάγονται από τα 7νησα;


  • Είναι δυνατόν να προσφεύγει σε ξενόφερτα στελέχη και να αγνοεί 7νησιους επιστήμονες και τεχνοκράτες; 


  •  Είναι ενήμερος ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βαγγέλης Λουκέρης για αυτές τις προθέσεις; 




  • Από το kefaloniapress
    Έντονες είναι οι φήμες στην Κέρκυρα τα τελευταία 24ωρα ότι ετοιμάζεται η ολική επαναφορά του κ.  Σωτήρη Βόσδου στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.
     
    Ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες μας , φέρουν τον νέο περιφερειάρχη κ. Σπύρο Σπύρου να ζητά βοήθεια από τον πρώην περιφερειάρχη της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας , Σωτήρη Βόσδου προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας του θέσης.
     
    Άλλοι λένε ότι ο πρωην Περιφερειάρχης θα προσληφθεί ως σύμβουλος του κ. Σπύρου και άλλοι ότι θα του προσφερθεί μια θέση ως Αντιπεριφερειάρχη , αφού ο Καλλικράτης προβλέπει ότι μπορεί να οριστεί Αντιπεριφερειάρχης και άτομο το οποίο δεν έχει εκλεγεί.
     
    Ο πρώην περιφερειάρχης μετά την απομάκρυνσή του από την ΠΙΝαπό την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ζει μόνιμα στην Φλώρινα όπου είναι και ο τόπος καταγωγής του. Παραμένει δε χωρίς εργασία.
     
    Μια τέτοια εξέλιξη έχει ξεσηκώσει τα στελέχη της ΝΔ στην Κέρκυρα, θεωρώντας ντροπή την υποτίμηση του επιστημονικού δυναμικού των Ιόνιων νησιών με την πρόσληψη σε θέση κλειδί κομματικού στελέχους που δεν κατάγεται από τα νησιά μας.  Είναι δυνατόν να προστρέχει σε βοήθεια μη Επτανησίων χωρίς καν να έχει αναζητήσει υποψήφιους για τη θέση ανάμεσα στους επιστήμονές μας; Με ποιά δικαιολογία;
     
    Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Βόσδου στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας ήταν θερμός υποστηρικτής της κυρίας Μπακογιάννη όπως άλλωστε και ο νέος Περιφερειάρχης Σπύρος Σπύρου.
     
    Τα ξέρει όλα αυτά ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς,  Βαγγέλης Λουκέρης ; Του οποίου οι σχέσεις με τον κ. Βόσδου κατά την διάρκεια της θητείας του στην ΠΙΝ, δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα ευτυχείς!!!
     
    Μακάρι να διαψευστούμε..