Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

O Γ.Α.Παπανδρέου στην Κέρκυρα...


alt
Από τον  ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΜΠΟΥΚΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Ν/Ε ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Το ΠΑΣΟΚ μεγάλο δημοκρατικό κίνημα Λαού για μία ακόμα φορά αναδεικνύεται πρωτοπόρο. Την Κυριακή (10-10-2010) σε εκδήλωσή του με πλειάδα κυβερνητικών στελεχών, συζήτησε με φορείς και Λαό για σημαντικά θέματα που απασχολούν την Κέρκυρα και τα Ιόνια Νησιά σε θεματικές συνεδριάσεις.
Μια άκρως δημοκρατική και δημιουργική πολιτική διαδικασία, όπου τα κυβερνητικά στελέχη εξήγησαν πολιτικές στο Λαό των Ιονίων Νήσων και οι πολίτες ανταποκρινόμενοι σε αυτή την πρωτόγνωρη διαδικασία έλαβαν το λόγο, πήραν θέση, ρώτησαν ελεύθερα και υπέβαλαν τις προτάσεις τους.
Τα συμπεράσματα των πολύωρων αυτών συνεδριάσεων, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των πολιτών, σε κατάμεστες αίθουσες, ανακοινώθηκαν από τον Υπουργό κ. Χυτήρη.
Η συνέχεια του δημοκρατικού διαλόγου του ΠΑΣΟΚ με τον Κερκυραϊκό και ευρύτερα τον Επτανησιακό Λαό ήταν ο...
 χαιρετισμός του υποψηφίου Δημάρχου Κέρκυρας κ. Χρύσανθου Σαρλή και η ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Ηλία Μπεριάτου.
Ο Πρωθυπουργός της χώρας και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, σε ένα πολυπληθές ακροατήριο που επιδοκίμαζε έντονα και ζωηρά, τις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης και την προσωπική του προσπάθεια να ανορθώσει την οικονομία της Ελλάδας, απευθύνθηκε από την Κέρκυρα όχι μόνο στους Επτανήσιους πολίτες, αλλά σε όλο τον Ελληνικό Λαό με σοβαρότητα, ειλικρίνεια και πολιτικό λόγο μακριά από κραυγές και μικροκομματικούς λαϊκισμούς.
Για μία ακόμη φορά, το ΠΑΣΟΚ και ο Πρόεδρός του Γιώργος Παπανδρέου, αναδεικνύει την αξία του Κινήματος και τη σύνδεσή του με το Λαό της Περιφέρειας και όλο τον Ελληνικό λαό. Είμαστε πολύ περήφανοι γιατί από τη θέση μας υπηρετούμε αυτό το σκοπό.
Στο δρόμο προς τις εκλογές της 7ης του Νοέμβρη για την Αυτοδιοίκηση, οι υποψήφιοι που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ, Χρύσανθος Σαρλής για το Δήμο Κέρκυρας και Ηλίας Μπεριάτος για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων απευθυνόμενοι στους πολίτες, αναλύουν την πολιτική για τη δημοκρατική λειτουργία και την ανάπτυξη της Περιφέρειας.
Εκτιμούμε βάσιμα ότι θα είναι οι νικητές της επιθυμίας του λαού σ’ αυτή τη νέα πορεία της Αυτοδιοίκησης.
Γιατί, αυτοί πιστεύουν απόλυτα το νέο θεσμό της Αυτοδιοίκησης, αυτοί θα τον υπηρετήσουν καλύτερα με τη λαϊκή εντολή που θα λάβουν την 7η του Νοέμβρη.