Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ Η.ΜΠΕΡΙΑΤΟ

Τη θερμή στήριξη της υποψηφιότητας Ηλία Μπεριάτου για την Περιφέρεια Ιόνιων Νησιών εξέφρασε στη χθεσινοβραδινή της συνεδρίαση η Νομαρχιακή      Επιτροπή Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ σε διευρυμένη σύνθεση. 
Τα μέλη της Ν/Ε εκτίμησαν ότι πρόκειται για μια σοβαρή υποψηφιότητα που εγγυάται τη διατήρηση και ενίσχυση της νησιωτικής Περιφέρειας Ιόνιων Νησιών δεδομένου ότι στο πρόσωπο του κ. Μπεριάτου συνδυάζονται η μακρόχρονη πολιτική εμπειρία και η απαραίτητη τεχνοκρατική γνώση, και μάλιστα σε τομείς που έχει απόλυτη ανάγκη η Περιφέρειά μας. 
Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η Νομαρχιακή Επιτροπή έχει επεξεργαστεί και παρουσιάσει το πολιτικό πλαίσιό της για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, το οποίο θα θέσει υπόψη του υποψήφιου Περιφερειάρχη. 
Ο κ. Μπεριάτος αναμένεται στην Κέρκυρα το Σάββατο, ξεκινώντας και εδώ την προεκλογική του εκστρατεία και σε  συνάντηση μαζί του, η οργανωμένη βάση του ΠΑΣΟΚ θα συζητήσει μαζί του θέματα που αφορούν στην κατάρτιση του προγράμματος στο πλαίσιο στήριξης της κομματικής οργάνωσης προς τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ.