Τρίτη, 31 Αυγούστου 2010

ΚΕΡΚΥΡΑ - Στον Σωτήρη Μικάλεφ το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ;


altΟ Σωτήρης Μικάλεφ θα είναι ο εκλεκτός της Ιπποκράτους; Την είδηση δημοσιεύει σήμερα το εξειδικευμένο σε θέματα αυτοδιοίκησης site «αυτοδιοικηση.gr», μετά βεβαιότητας, λίγες ημέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ..
Υπό τον τίτλο «ΠΑΣΟΚ: Τα ονόματα της Β’ δόσης των υποψηφίων. Ποιοι περιλαμβάνονται στη λίστα που θα δώσει στη δημοσιότητα η Ιπποκράτους», το έγκυρο site «αυτοδιοίκηση.gr» ανακοινώνει – ουσιαστικά – λίστα περί των 70 υποψηφίων δημάρχων που αναμένεται να ανακοινώσει το ΠΑΣΟΚ εντός των επομένων ημερών.
Στο δημοσίευμα αναφέρονται τα εξής:
«Τα ονόματα των υποψηφίων δημάρχων "έκλεισαν" τις προηγούμενες ημέρες από την Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων και μετά από τον τελικό έλεγχο του Μεγάρου Μαξίμου πρόκειται να δοθούν στη δημοσιότητα σύμφωνα με πληροφορίες της αυτοδιοίκησης gr, πριν τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και της Πανελλήνιας Σύσκεψης στελεχών που ξεκινάει την Παρασκευή…».
Στο δημοσίευμα αναφέρονται σειρά υποψηφιοτήτων ανάμεσα στους οποίους «για το δήμο Κέρκυρας ο νυν δήμαρχος Σωτήρης Μικάλεφ, η υποψηφιότητα του οποίου έχει κλείσει και αναμένεται να ανακοινωθεί».
corfupress.com