Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Δολοφονήθηκε ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας!!!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgLdBTGl6yziUZvon1L0gaMonIFsXp2txM3fBOhtJ76GHwxCW2vqek93q0MdcYTXPip6TN-QFTt702lKkN00a2ziEhh8QQmE-FAnw1Gl55INnomDfvFUjCpIUyVLD4Dzmr9Fps8zdF3AKk/s320/%CE%93%CE%9A%CE%99%CE%9F%CE%9B%CE%99%CE%91%CE%A3.jpgΘύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη, στις 5:20 σήμερα το πρωί, ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας στην οδό Δαιδάλου 21 στην Ηλιούπολη.  Οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν από τον τόπο της δολοφονίας του δημοσιογράφου είκοσι κάλυκες από πυροβόλο όπλο.  

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, και όπως δήλωσε η σύζυγος του δολοφονηθέντος στην αστυνομία, άγνωστος χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματός τους και όταν ο δημοσιογράφος άνοιξε αντίκρυσε έναν άγνωστο ο οποίος του είπε ότι κάποιοι έκλεβαν το ΙΧ αυτοκίνητό του κάτω από την πολυκατοικία.
Ο Γκιόλιας κατέβηκε γρήγορα στην είσοδο όπου είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο μάρκας Smart και εκεί άγνωστοι τον «γάζωσαν» με πιστόλι των 9 χιλιοστών με αποτέλεσμα να τον σκοτώσουν.
Στη συνέχεια διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο και πιθανότατα ήταν τρία άτομα. Γύρω στις 7:00 το πρωί σε σχετικά μικρή απόσταση από τον τόπο της δολοφονίας , βρέθηκε καμένο ένα ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο εξετάζεται αν ήταν των δραστών.
Τα κίνητρα της δολοφονίας εξακολουθούν να είναι αδιευκρίνιστα, ενώ από την αστυνομία δεν αποκλείεται καμία εκδοχή.

Τις έρευνες για τη δολοφονία του δημοσιογράφου ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής στην Ηλιούπολη.
Σύμφωνα με μία μαρτυρία που εξετάζουν οι αστυνομικοί, οι δράστες φορούσαν στολές πιθανόν Σεκιούριτι ή Δημοτικής Αστυνομίας και ήταν τουλάχιστον τρεις.
Οι αστυνομικοί θεωρούν βέβαιο, ότι οι δράστες διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Honda Civic, το οποίο βρέθηκε καμένο γύρω στις 7:00 το πρωί στην οδό Ηλιουπόλεως σε απόσταση περίπου 1,5 χιλιομέτρου από τον τόπο της δολοφονίας.
Το αυτοκίνητο αυτό εκλάπη από τον Αλιμο, το περασμένο Σάββατο 17/7/2010 και είχε δηλωθεί η κλοπή από τον ιδιοκτήτη του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
Σημειώνεται ότι στο σπίτι ήταν η σύζυγός του, η οποία έχει υποστεί ισχυρό σοκ, μαζί με το ανήλικο παιδί τους. 
 
tovima.gr