Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Wanted.. για φτύσιμο!

Ο αρχιτέκτονας της απογραφής και της οικονομικής πολιτικής από το 2004- 2007 Γιώργος Αλογοσκούφης. Σήμερα βγαίνει στα κανάλια και παραδίδει μαθήματα οικονομίας στην κυβέρνηση :

Πρόλαβε να πουλήσει και τα ομόλογα.. 
Ποιος εγώ; μοιάζει να αναρωτιέται!

Πέτρος Δούκας : έτερος οικονομικός εγκέφαλος! Κι αυτός κατάφερε να πουλήσει και να ξαναγοράσει ομόλογα των ασφαλιστικών ταμείων. Θυμάστε την ζημιά; Τώρα βγήκε στον Αθήνα 9,84 στις 21 Απριλίου και δήλωσε για την προσφυγή στο ΔΝΤ : |Δηλαδή, πράγματα τα οποία δεν μπορούμε να αποφασίσουμε μόνοι μας, διότι είναι μεγάλο το πολιτικό κόστος, καλούμε ανθρώπους από το εξωτερικό που έχουν μια κάποια εμπειρία».

ωραίος και ανέμελος σήμερα...
\
Γιάννης Παπαθανασίου : ανέλαβε Υπουργός Εθνικής Οικονομίας μετά το 2007 και μέχρι το 2009. Εκεί χάθηκε η μπάλα… πολιτικός μηχανικός ήταν.. που πήγαινε; Στις 23 Μαρτίου του 2010 δήλωνε ότι η κυβέρνηση “φούσκωσε” το έλλειμμα που παρέδωσε αυτός ο μαχητής! Έλεος! Ανερυθρίαστα το είπε…

ο εκδικητής σήμερα!
Γιώργος Βουλγαράκης : ο άνθρωπος που δήλωσε ότι το νόμιμο είναι και ήθικο όταν βγήκε το πόθεν έσχες του. Η σύζυγος ανακατεμένη στο Βατοπέδι… κι αυτός σήμερα ήσυχος στο Κολωνάκι. Εύγε!

Ο Βουλγαράκης παλιά με Μεϊμαράκη και Τζαμτζή... χωρίς κότερο τότε και Golf Club
Ευρυπίδης Στυλιανίδης : Υπουργός Παιδείας επί Γρηγορόπουλου και υπουργός Μεταφορών μετά με κάτι υπόλοιπα στον ΟΣΕ αφημένα. Α ναι δεν ειδοποιήθηκε εγκαίρως και για τον Γρηγορόπουλο και πήγε στο γήπεδο από τα μπουζούκια της προηγούμενης βραδιάς!

Πρωτοσέλιδο εποχής για τα 19000 ευρώ σε 3 μέρες στο Παρίσι..
τότε λεφτά υπήρχαν..τώρα τα έφαγε το ΠΑΣΟΚ
Αριστοτέλης Παυλίδης : ο άνθρωπος των άγονων γραμμών και των άγονων δανείων που έδινε σε επιχειρηματίες και για ανακαινίσεις σπιτιών. Διεγράφη πρόσφατα από τη ΝΔ. Γιατί άραγε μόνο αυτός;

Η μοναξιά μετά την πτώση
Θόδωρος Ρουσόπουλος : Βατοπέδι.. αυτή η λέξη θα τον κυνηγάει σε όλη του την ζωή. Που είναι σήμερα; Ούτε μια κουβέντα βρε αδερφέ; Ούτε και αυτός ένα συγγνώμη; Ούτε μια δικαιολογία; Νομίζει ότι ξεχάσαμε; Όχι δεν ξεχάσαμε!

Τότε κατηγορούσε με το δάχτυλο.. τώρα;
Και τέλος ο μέγας … εξαφανισμένος : Κωνσταντίνος Καραμανλής… έφυγε νύχτα τον Οκτώβρη του 2009 μετά από 5,5 χρόνια εξουσίας. Δεν μας είπε από τότε ούτε λέξη! Που είναι αυτή η ψυχή; Ούτε ένα συγγνώμη; Αντίθετα εθεάθη με μαγιό πρόσφατα.. εύγε!

τι να γράψω λεζάντα; 

Ντροπή!Και τώρα όλος αυτός ο θίασος τα φόρτωσε στον Γιώργο Παπανδρέου; Και εμείς φωνάζουμε στον λάθος άνθρωπο! Έπρεπε τελικά να τους αφήσουμε άλλον έναν χρόνο; Αλλά φοβάμαι ότι θα ήταν η τέλεια κατάρρευση της Ελλάδας!