Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Ίαν Σκοτ: «Η Τζούλια με επέλεξε για το ροζ dvd»

Ο πορνοστάρ και παρτενέρ της Τζούλιας Αλεξανδράτου στο πολυσυζητημένο ροζ dvd, ο Ίαν Σκοτ, μίλησε χθες βράδυ στην εκπομπή «Όλα» για τα πάντα και κυρίως για την εκρηκτική ξανθιά για την οποία αποκάλυψε πολλά.

Όπως ότι η Τζούλια δεν είχε καθόλου άγχος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και πως ήξερε πολύ καλά τι έκανε. Μεταξύ άλλων, ο Ίαν Σκοτ δήλωσε: «Η Τζούλια με επέλεξε μαζί με τον παραγωγό της εταιρίας Sirina και αναμφισβήτητα είναι από τις πιο όμορφες κοπέλες που έχω πάει».

Σε ό,τι αφορά την απόφαση της Τζούλιας να βγάλει χρήματα από πορνό ταινίες, ο ίδιος αποκάλυψε: «Το να γίνεις πορνοστάρ, είναι μία αξιοπρεπής δουλειά. Δεν νομίζω ότι κατηγορούν την Τζούλια ότι το έκανε για τα χρήματα. Υπάρχουν πολλές γυναίκες που χρησιμοποιούν το σεξ για να βγάλουν χρήματα. Φυσικά και γνώριζε η Τζούλια τι έκανε». Τι άποψη όμως δημιούργησε ο Ίαν Σκοτ από την μικρή επαφή που είχε με την Τζούλια Αλεξανδράτου; «Δεν είχα χρόνο να συζητήσω με την Τζούλια» δηλώνει ο ίδιος και συνεχίζει: «ήρθε το συνεργείο, ήταν έτοιμο. Στις πρώτες σκηνές ήταν μόνη της και μετά πήγα εγώ στα πλατό. Μιλήσαμε λίγο πριν. Όταν έφτασα στο πλατό, μου είπαν, σειρά σου τώρα, κάνε δουλειά. Θα μπορούσε να κάνει μεγάλη καριέρα στο πορνό. Θέλει όμως; Αμφιβάλλω. Δεν κατάλαβα να είναι μεθυσμένη». Υπάρχει όμως δεύτερο dvd; Ο Ίαν Σκοτ αποκαλύπτει: «Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, αν υπάρχει δεύτερο dvd. Πάντως μαζί μου δεν είναι και ναι θα έκανα ξανά άλλο dvd με την Τζούλια».
gossip-tv 
cobra-argos