Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Σεξ στο Μαρακανά

Σεξ στο Μαρακανά


Δεν ήταν λίγοι όσοι τον κατηγόρησαν για (ποδοσφαιρική) απληστία, συνεχίζοντας να παίζει έως τα 42 χρόνια του για να ξεπεράσει τα 1.000 γκολ στην καριέρα του. Είναι πολλοί, πάντως, όσοι τον θεωρούν αλαζόνα, όταν δηλώνει ότι «οι Πελέ, Μαραντόνα, Ρονάλντο, Ζιντάν και εγώ είμαστε οι καλύτεροι όλων των εποχών»!
Ενδεχομένως, μάλιστα, να τον κατηγορήσουν πια όλοι οι συμπατριώτες του, αφού παραδέχθηκε χθες μια «πικάντικη» περιπέτειά του σε έναν χώρο όπου η Βραζιλία λατρεύει σαν ναό... Ο 44χρονος Ρομάριο δεν θέλει να μένει για καιρό εκτός προσκηνίου και σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «globoesporte.com» αποκάλυψε πως έκανε σεξ στο θρυλικό στάδιο «Μαρακανά»!!!
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 1994 δεν έκρυψε ότι «μου συνέβη στα πεταχτά, στα αποδυτήρια του γηπέδου, καθώς καθυστέρησα έπειτα από έλεγχο ντόπινγκ και ήταν εκεί η κοπέλα μου»! Ο Ρομάριο επανέλαβε πως «πριν από ένα ματς με τη Βολιβία για το Κόπα Αμέρικα, το 1997, έφυγα από το ξενοδοχείο για να συναντήσω την κοπέλα μου». Τονίζοντας, όμως, πως «είναι ψέμα ότι το 1998 έκανα σεξ με μία αεροσυνοδό», που στοίχισε τη συμμετοχή του σε εκείνο το Μουντιάλ. Εξηγώντας, βεβαίως, ότι... «μετάνιωσα που δεν πήγα με την αεροσυνοδό»! 
http://www.ethnos.gr/