Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Μια ανάσα από τον τίτλο ο ΠΑΟ

Ο Παναθηναικός νίκησε 1-0 στην Τρίπολη τον Αστέρα με το γκολ του Λουκά Βύντρα και απολαμβάνει την κορυφή στην βαθμολογία της Σούπερ Λίγκα, με διαφορά  πέντε βαθμών από τον δεύτερο ΠΑΟΚ! Ολα αυτά, τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος!
Ο Αρης με σούπερ πρωταγωνιστή τον Κάμπορα ο οποίος σημείωσε δύο γκολ, νίκησε 2-0 στο «Κλ. Βικελίδης» τον ΠΑΟΚ και «έσπρωξε» τον Παναθηναικό στον τίτλο.
Το Σάββατο, στο «Γ. Καραισκάκης» ο μαχητικός ΠΑΣ Γιάννενα, απέσπασε ισοπαλία από τον Ολυμπιακό (2-2) ο οποίος έμεινε επτά βαθμούς πίσω από τον Παναθηναικό.
Μάχη γίνεται και για την παραμονή στην κατηγορία.  Αστέρας Τρίπολης, Εργοτέλης και Λάρισα έχουν από 30 βαθμούς. Ο Λεβαδειακός 27, Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννενα από 25, ενώ ο Πανθρακικός είναι στην τελευταία θέση (έχει αποχαιρετήσει την Σούπερ Λίγκα») με 12 βαθμούς.
Τα αποτελέσματα: Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννενα 2-2, Ατρόμητος-Ηρακλής 2-1, ΑΕΚ-Καβάλα 3-0, Πανθρακικός-Πανιώνιος 0-1, Λεβαδειακός-Ξάνθη 2-1, Λάρισα-Εργοτέλης 1-0, Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναικός 0-1, Αρης-ΠΑΟΚ 2-0.
http://www.tanea.gr/