Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Αλχημιστής!

Αλχημιστής!
Ο άνθρωπος δεν κυβερνάει απλά: Πετάει σ όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη.

Αν στη κόντρα με τον Βενιζέλο, μας έδειξε ένα δείγμα της εσωτερικής του δύναμης, όλο αυτό το διάστημα ο Γιώργος (ποιος -πλην χαιρέκακος-, θα τολμήσει να τον ξαναπεί Γιωργάκη;) Παπανδρέου, ξεδίπλωσε τα χαρίσματα που κρύβει στο οικογενειακό DNA και μ αυτά όπλισε την διπλωματική του φαρέτρα.

Μετά απο μια τέτοια τιτάνια προσπάθεια είναι λογικό το Σύμπαν να συνομωτήσει υπερ της Ελλάδας.

Δεν μπορώ να φαντασθώ κάποιον άλλον στη θέση του, σ αυτή τη τόσο δύσκολη συγκυρία. Ακόμη κι αν βουλιάξουμε, (κομμάτι δύσκολο μια και πλησιάζει το ελληνικό καυλοκαλόκαιρο κι ολο και κάποια νέα χώρα-θύμα θα βρουν οι αγορές), θα εκτιμούμε τη προσπάθεια που έκανε ο άνθρωπος.
Μόνο που η σταυροφορία του Γιώργου, δεν φαίνεται να παραδειγματίζει άλλους υπουργούς, όπως ο φίλος του ο Γερουλάνος, στο γραφείο του οποίου εργάζονται ακούραστα, αξιόλογα στελέχη όπως η διευθυντριά του Κατερίνα Χατζοπούλου. Η Κατερίνα είναι μια κούκλα-πιο όμορφη απο την "διάσημη" Αθηνά Μαλαγάρδη.

Το λέω αυτό, γιατί δεν κατανοώ τους λόγους για τους οποίους εξακολουθούμε να τρώμε στη μάπα την αισθητική της Αννας Παναγιωταρέα, του Σπύρου Παπαδόπουλου, του Κοττάκη, του Πολίτη και λοιπών του Ρουσοπουλικού τάγματος.

Πως είναι δυνατόν η Κρατική Τηλεόραση να μας επαναφέρει διαρκώς στη πιο χυδαία πολιτική περίοδο που γνώρισε ο τόπος απο τη μεταπολίτευση;

Οκ, τον 14ο μισθό μας τον έκοψαν, τη μαλακία με τη Κρατική τηλεόραση πότε θα τη κόψουν;

Βέβαια το να στείλουν σπίτι τους την Αννα Παπαναγιωταρέα και να μας μοστράρουν την Ρίκα Βαγιάνη και την Τζένη Μπαλατσινού, είναι κι αυτό ένα εξαιρετικό παλαιοπασοκικό τρυκ. Οι άνθρωποι δεν παίζονται.
Στο τέλος θα παραδώσουν το δελτίο στον Σειρηνάκη και στη Τζούλια.

Ξυπνήστε ρε...Δεν λυπάστε τον δύστυχο Γιώργο, τον Αλχημιστή;
http://www.kourdistoportocali.com