Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Πράσινο φως για εξεταστική και στην οικονομία…

“Τη συγκατάθεσή του για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής και για την οικονομία έδωσε ο Έλληνας Πρωθυπουργός από τη Μόσχα και έτσι, ο Χρήστος Παπουτσής έσπευσε να ανακοινώσει το γεγονός, επίσημα πια, στη Βουλή. «Θα προχωρήσουμε στη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα οικονομικά, για να δούμε με τις αποφάσεις ποιων τινάχτηκαν στον αέρα οι προϋπολογισμοί και τα ελλείμματα», ανακοίνωσε ο... κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, αφού πρώτα έριξε τα βέλη του στη ΝΔ. «Αντί να ντρέπεται για τον διεθνή διασυρμό της Ελλάδας, εμφανίζεται ως τιμητής της διαφάνειας και με δυο λόγια συνεχίζει να ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη», τόνισε χαρακτηριστικά.
Τον Χρήστο Παπουτσή επιβεβαίωσε και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος επεσήμανε ότι «στόχος είναι να χυθεί άπλετο φως για να ανακτήσουμε την αξιοπιστία μας».
Προς απάντησή τους, η ΝΔ, τάχτηκε υπέρ της σύστασης εξεταστικής επιτροπής υπό την προϋπόθεση ότι αυτή «θα ξεκινήσει να ψάχνει από το 1980, για να διαπιστώσουμε βήμα βήμα την… πορεία του χρέους».
«Να πάει ο φάκελος στον εισαγγελέα και αν διαπιστωθούν ευθύνες πολιτικών προσώπων, να έρθει στη Βουλή», ζήτησε ο Γ. Καρατζαφέρης, ενώ το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ δήλωσαν θετικοί στη σύσταση εξεταστικής επιτροπής.
Την ίδια ώρα, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ επεσήμαιναν πως «είναι ώρα μάχης για την Οικονομία και δεν χρειάζονται πολιτικές κόντρες»… 
http://www.newsblog.gr

1 σχόλια :

Αλέξανδρος Ζήβας είπε...

Κι είν’ το έργο παλιό….!

…..Τη μέρα σε θάβουν
σ’ έναν τάφο στενό….,
να, νεκρό -- ζωντανό….,…..
τη νύχτα σε σκεπάζουν
μ’ έναν βούρκο θολό….,
ναρκωμένο ‘’αετό’’….!

Στέλνεις έκπνοο S.O.S….,
νικημένος κι οικτρός….,
απ’ το μαύρο σου μνήμα….,…..
αλλά να σ’ ακούσει ποιος….,
που…., στον πρώτο χιλιόκυκλο....,
πνιγμένο φρακάρει
του κινδύνου το σήμα…..
και στα Βάθρα, να, βαμπίρια
κατεβάζεις κι ανεβάζεις….!

Το χάραμα σε βγάζουν
από βούρκο θολό….,
ζωντανό…., μα νεκρό….,…..
το σούρουπο σε βάζουν
σε σταυρό στρογγυλό….,…..
κι είν’ το έργο παλιό….!.....

Γεια….: Αλέξανδρος Ζήβας,
URL : www.alexandros-zivas.gr
….: αποκαλυπτικές ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ όλων των αποκωδικοποιητέων…..