Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2010

Κέρκυρα. Το νόμιμο και το ηθικό μετά από ένα τραγικό τροχαίο με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία!Με αίμα βάφτηκε, για ακόμη μια φορά, η άσφαλτος στην Κέρκυρα την Παρασκευή 26 Φλεβάρη στην περιοχή τοy 4ου χιλιομέτρου της επαρχιακής οδού Καρουσάδων - Σιδαρίου.
Δεν θα σταθώ στις συνθήκες και στην κατάσταση του οδικού δικτύου στο νησί αλλά δεν μπορώ να μην αναφέρω 2 σημεία της παραπάνω τραγικής περίπτωσης
http://kerkyraikialepou.blogspot.com/2010/02/blog-post_5733.html.
Πρώτον στο γεγονός ότι η τραγική οικογένεια θα αναγκαστεί να μεταφέρει το νεκρό στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο των Ιωαννίνων, με δικά της έξοδα, όπως τόσες άλλες τραγικές οικογένειες Κερκυραίων, τα τελευταία χρόνια, για τη διενέργεια νεκροψίας παρότι το συγκεκριμένο τμήμα στην Κέρκυρα, στα χαρτιά τουλάχιστον έχει τέσσερις υπαλλήλους!!!!!
Συνεχίζονται δηλαδή οι μεταφορές νεκρών στα Ιωάννινα !
Δεύτερον στο γεγονός ότι, παρόλο που ο οδηγός του αυτοκινήτου, αλβανικής καταγωγής, στερούνταν άδεια ικανότητας οδηγήσεως, αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα υπηρεσίας.
Δηλαδή ο οδηγός του αυτοκινήτου παρόλο που δεν είχε δίπλωμα και ενεπλάκη σε τροχαίο με ένα νεκρό και ένα σοβαρά τραυματία δεν έμεινε ούτε καν 24 ώρες σε κράτηση!
Δεν γνωρίζω τους νόμους και δεν με ενδιαφέρει το νόμιμο των 2 παραπάνω γεγονότων , τα οποία όμως στερούνται ηθικής.
Τελειώνοντας όταν οριστεί δικάσιμος, τραβάτε ‘‘απέναντι’’ να τον βρείτε και να τον δικάσετε.
Αυτά τα λίγα από την βορειοδυτική περιφέρεια του Ελλαδιστάν!!!

Κερκυραϊκή Αλεπού


http://kerkyraikialepou.blogspot.com/2010/02/blog-post_2890.html