Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Σωκράτης Ξυνίδης: «Έχουμε μόνο μια δυνατότητα: Να πετύχουμε»

Σε συγκέντρωση στελεχών, μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ, μίλησε χθες βράδυ ο νέος Γραμματέας του Κινήματος κ. Σωκράτης Ξυνίδης. Μετέφερε το μήνυμα αισιοδοξίας από τον κ. Παπανδρέου, ενώ άσκησε κριτική στην πολιτική της Ν.Δ., υπογραμμίζοντας πως όλα στο εξής θα αλλάξουν.
Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και τηρώντας την υπόσχεσή του να επισκεφθεί ως νέος Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ την πρώτη οργάνωση της περιφέρειας με την οποία έχει έρθει σε επαφή, ο κ. Ξυνίδης, βρέθηκε χθες στα Τρίκαλα. Μετά τις πρωινές επαφές με τα κομματικά στελέχη, βρέθηκε και μίλησε σε μέλη και φίλους του κυβερνώντος κόμματος, στο πλαίσιο κομματικής συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ. Όπως εξήγησε, ήρθε σε μια κρίσιμη για την χώρα περίοδο, για να μεταφέρει το μήνυμα του πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργου Παπανδρέου, «το μήνυμα της αισιοδοξίας και της προοπτικής για το αύριο του τόπου».
Στο ξεκίνημα της χθεσινοβραδινής συγκέντρωσης, πρώτος πήρε το λόγο ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κ. Αχιλλέας Μανούρας, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «οι πολίτες που εμπιστεύτηκαν τον Γιώργο Παπανδρέου κατανοούν την κατάσταση που υπάρχει και παρακολουθούν τις πρώτες δράσεις της κυβέρνησης, δράσεις που πιστεύω κατά την προσωπική μου άποψη, είναι σε μεγάλο βαθμό σε αντιστοίχηση με τις προεκλογικές δεσμεύσεις».
Ο κ. Ξυνίδης, εξήγησε πως «στις 4 Οκτώβρη 2009 ξεκίνησε για την πατρίδα μας μια δύσκολη, αλλά μεγαλειώδης πορεία» και συνέχισε λέγοντας: «Ο ελληνικός λαός πάντα στις δύσκολες στιγμές καταφέρνει να πετύχει τους στόχους του. Αρκεί να έχει τη σωστή καθοδήγηση. Και σήμερα την έχει. Έχει Πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου. Έχει τη νέα Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Μόνο μας μέλημα η εκπλήρωση των στόχων που θέσαμε στην προεκλογική μας συμφωνία με τον ελληνικό λαό. Γιατί όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου είπε : ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ - ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ.
http://www.trikalinanea.gr