Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Χρυσόστομος Μπούκας: ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ

Χθες, δια χειλέων πρωθυπουργού κ. Καραμανλή, ομολογήθηκε επίσημα αυτό που ο Ελληνικός Λαός διαπίστωνε καιρό τώρα:
Η κυβέρνηση απέτυχε.
Η χώρα είναι ήδη σε περιπέτεια.
Τα χειρότερα ακολουθούν.
Ο Ελληνικός Λαός καλείται να επιλέξει νέα κυβέρνηση.
Αυτά είπε ο πρωθυπουργός, γνωρίζοντας καλά ότι η ζοφερή κατάσταση της χώρας μας την οποία περιέγραψε είναι αποτέλεσμα της δικής του διακυβέρνησης.
Με βουλευτές και υπουργούς που υπάρχει ισχυρή υποψία ότι εμπλέκονται σε σωρεία αμαρτωλών υποθέσεων διασπάθισης και κλοπής δημόσιου πλούτου.
Με κοπάδια από τρωκτικά (οικογένειες, ξαδέρφια, κουμπάροι και κάθε είδους κολλητοί) σε ΔΕΚΟ και Δημόσιες Επιχειρήσεις να λεηλατούν το δημόσιο πλούτο.
Να ξεπουλούν όσο-όσο δημόσιες επιχειρήσεις στρατηγικού χαρακτήρα και ταυτόχρονα το χρέος της χώρας να εκτινάσσεται σε δυσθεώρητα ύψη!
Πλήρης ομολογία αποτυχίας.
Ο πρωθυπουργός ανήγγειλε εκλογές με ανακούφιση.
Απαλλαγή από ένα φορτίο που έβαλε στην πλάτη του Ελληνικού Λαού που όλο το μεγάλωνε χωρίς νάχει την προοπτική για απολύτως καμία λύση.
Χάρη στον εαυτό του έκανε!
Καλούμε τον Ελληνικό Λαό να μην μπει σε κανενός είδους περιπέτεια. Αρκετά ταλαιπωρήθηκε. Να δώσει ισχυρή πλειοψηφία στο ΠΑΣΟΚ για ισχυρή και αυτοδύναμη Κυβέρνηση που θα βγάλει τον τόπο από τα αδιέξοδα.
Καλούμε τον Κερκυραϊκό Λαό να υπερψηφίσει το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ώστε ο τόπος μας να εκπροσωπηθεί με δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην επόμενη κυβέρνηση.
Η Κέρκυρα τα τελευταία χρόνια έχει μείνει πολύ πίσω.
Είναι ανάγκη για πολύ και εντατική πολιτική δουλειά.
Εγγυώμαι και εγγυόμαστε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στο κοινωνικό σύνολο με καμία απολύτως απόκλιση από κανόνες ηθικής και εντιμότητας.
Σήμερα, η 35η επέτειος ίδρυσης του Κινήματος, μας βρίσκει όλους έτοιμους να δώσουμε τη μάχη για τη Νέα Αλλαγή.
Στο δρόμο προς της εκλογές της 4ης Οκτώβρη προχωρούμε με σταθερές τις αρχές και τις αξίες μας, διαμορφώνοντας μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τον ελληνικό λαό, για να εκφράσουμε τις πιο δημιουργικές, τις πιο προοδευτικές δυνάμεις της κοινωνίας και να οδηγήσουμε τον τόπο μπροστά.