Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: ΑΡΙΣΤΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Ιούνη του 2009 το πρωί στο Γυμνάσιο της Λευκίμμης η Δημοτική Ολομέλεια της οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ του Δήμου Λευκιμμαίων παρουσία του Γραμματέα και της πλειοψηφίας των Μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ.
Η συμμετοχή των μελών και φίλων του κινήματος από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λευκιμμαίων ήταν ικανοποιητική θυμίζοντας άλλες εποχές.
Η Δημοτική Συνέλευση έλαβε χώρα στο πλαίσιο του οργανωτικού σχεδιασμού της Νομαρχιακής Επιτροπής σε επίπεδο Νομού και είχε ως σκοπό την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την επαναδραστηριοποίηση της Τοπικής Οργάνωσης του Δήμου Λευκιμμαίων η οποία εκκρεμούσε, πράγμα το οποίο αποτελούσε - όπως προέκυψε και από όλες τις τοποθετήσεις των παρευρισκόμενων τοπικών και κεντρικών στελεχών, μελών και φίλων του κινήματος – σοβαρό οργανωτικό και πολιτικό πρόβλημα.
Οι ομόφωνες αποφάσεις του σώματος, ως προς τις διαδικασίες και οι υψηλού πολιτικού πολιτισμού τοποθετήσεις του συνόλου των ομιλητών καταδεικνύει το άριστο, συντροφικό κλίμα που επικρατεί και στη Λευκίμμη και διασφαλίζει από μόνο του τις διαδικασίες που δρομολογήθηκαν για το επόμενο διάστημα.
Παράλληλα έγινε εκτεταμένος και υψηλού επιπέδου πολιτικός διάλογος, για
• θέματα της τοπικής και κεντρικής πολιτικής επικαιρότητας
• προβλήματα και προβληματισμούς που απορρέουν από την καθημερινότητα στην περιοχή
• άλλα οργανωτικά θέματα, ως προς την καλύτερη λειτουργία της νέας Τοπικής Οργάνωσης και τη συνεργασία με τη Νομαρχιακή Επιτροπή
Η Νομαρχιακή Επιτροπή ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του κινήματος στο Δήμο Λευκιμμαίων για την συμμετοχή τους στη συνέλευση και το άψογο κλίμα που επικράτησε.

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΝΩΜΕΝΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ, ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ
http://ne.pasok.gr/kerkyra/