Κυριακή 12 Απριλίου 2009

ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ

Με το τέλος των εργασιών της 2ης συνόδου της παρούσας Βουλής, δηλαδή γύρω στο τέλος του Ιουνίου θα έχουν παραγραφεί όλα τα μεγάλα σκάνδαλα, και θα βρίσκεται μόνος υποψήφιος για το Ειδικό Δικαστήριο ο Παυλίδης.
●Το σκάνδαλο με τα δομημένα ομόλογα για τα οποίο η ανάκριση δεν έχει αρχίσει καν.
●Το σκάνδαλο με τις υποκλοπές, στο οποίο η ανάκριση έκλεισε χωρίς να εντοπιστούν υπεύθυνοι, και τελευταία ακυρώθηκε ακόμη και το ύψους 76 εκατ. ευρώ πρόστιμο που είχε επιβληθεί στην εταιρεία Vodafone.
●Το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου, για το οποίο η κυβέρνηση αρνήθηκε κατηγορηματικά να δεχτεί τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής.
●Το σκάνδαλο για την εξαγορά της εταιρείας Γερμανός από την Cosmote, για το οποίο η ανάκριση περιορίστηκε απλώς στο επίπεδο των ευθυνών απλών πολιτών, χωρίς να διερευνηθούν οι πολιτικές ευθύνες κυβερνητικών στελεχών.
●Και τέλος το σκάνδαλο της Ζιμενς, για το οποίο η ανάκριση μετά απο καιρό, τελικά ενεργοποιήθηκε προς την κατεύθυνση της κλήσης σε απολογία απλών πολιτών και δεν διερευνήθηκε καθόλου το διάστημα μετά το 2004, ενώ από τις καταθέσεις των στελεχών του γερμανικού κολοσσού προέκυπτε ότι δόθηκαν μίζες σε κόμματα και πολιτικά πρόσωπα.
ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;;;ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!! ΕΙΔΗ Ο Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ. ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΝΔ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ.