Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Αυστραλία: Δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια - "Mayday Project"

Η Αυστραλία εξετάζει το ενδεχόμενο να προσφέρει δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια σε όσους τουρίστες την επισκεφτούν από το εξωτερικό. Για να αντιμετωπιστεί η κρίση στον τουρισμό, λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, η αυστραλιανή κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να θέσει σε εφαρμογή το πρόγραμμα "Mayday Project".
Σύμφωνα με το πρόγραμμα αυτό όσοι τουρίστες αποδεχθούν το δωρεάν (με επιστροφή) αεροπορικό εισιτήριο θα πρέπει να δεσμευτούν ότι θα δαπανήσουν κατά την παραμονή τους στην Αυστραλία τουλάχιστον πέντε χιλιάδες δολάρια (περίπου δυόμιση χιλιάδες ευρώ).
Ο Γκλέν Μίλεν, του οργανισμού "Independent Tourism Holdings" που είχε την ιδέα και την πρότεινε στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση, δήλωσε: "Οι αφίξεις τουριστών στην Αυστραλία παρουσίασαν πέρσι μείωση 6.5% και φέτος αναμένουμε νέα μείωση. Πρέπει να βρούμε νέους τρόπους για την προσέλκυση τουριστών στη χώρα". Ο ίδιος επαίνεσε τον Τουριστικό Οργανισμό Κουϊνσλάνδης που είχε την ιδέα να οργανώσει την καμπάνια για την "Καλύτερη Δουλειά στον Κόσμο".
"Η καμπάνια αυτή," είπε, " διαφήμισε παγκοσμίως την χώρα. Η διαφήμιση άξιζε τουλάχιστον 70 εκατομμύρια δολάρια". Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση αναμένεται να απαντήσει σύντομα πάνω στην πρόταση για δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια σε τουρίστες.
ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ,κ.ΜΙΚΑΛΕΦ,κ.ΒΟΣΔΟΥ,κ.ΜΠΡΕΤΑΝΕ,
κ.ΜΠΡΑΜΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΧΑΡΙΤΟ;;; ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ.
ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΝΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΩΤΟΙ.

1 σχόλια :

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ είπε...

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΣ "ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ"

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/03/blog-post_13.html