Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Το πρόβλημα του κ.Βουλγαρακη.

Μια απλή ανάγνωση του βιογραφικού του δείχνει ότι δεν ξέρει να κάνει κάτι άλλο -και δεν έχει κάνει ποτέ κάτι άλλο- εκτός από πολιτικός. Επαγγελματίας πολιτικός. Είναι προφανές ότι εάν δεν είναι υποψήφιος θα αντιμετωπίσει το φάσμα της ανεργίας. Οπότε λογικά έρχεται το άγχος για το μέλλον του αλλά και η δήλωση ότι θα μαστιγωθεί.

Βέβαια δεν πρόκειται να πεινάσει καθώς θα είναι συνταξιούχος ενώ, έχω την εντύπωση ότι κάπου θα τα βολέψει. Αλήθεια κ Βουλγαρακη γνωρίζεται ότι εάν είχατε κάποια ένσημα θα περνάτε και επίδομα ανεργίας; (Πρόταση: Πρέπει να το προβλέψει ο νομοθέτης και οι βουλευτές να κολλούν ένσημα του ΙΚΑ για παν ενδεχόμενο) και αν δεν χρειαστούν θα τα βλέπουν ως αναμνηστικό. Άσε που θα τσοντάρουν κάτι για το ΙΚΑ .

Κάπου βρήκα ότι έχει σπουδάσει οικονομολόγος. Να του στείλουμε να μας κάνει την Φορολογική Δήλωση ρε εσείς. Ειλικρινά προκαλεί οίκτο και τα ανθρωπιστικά αισθήματα μας. Μήπως να κάνουμε έρανο; Ενώ ο Αντώναρος σήμερα όταν ρωτήθηκε σχετικά… σήκωσε το φρύδι, τέντωσε την μυτη και με την δήλωση «(Πφ)! Δεν ασχολούμαστε με παραπολιτικά»! Τον πέταξε βορά στον κόσμο των κανιβάλων…
ή μήπως τον πέταξε έξω από εκεί.

-Νόμιμο… ηθικό;
-Μπα! πολιτική
http://papaioannou.wordpress.com/