Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

Δανείστε μας κι αφήστε μας !

Η κυβέρνηση που έχουμε αυτό το διάστημα, με επικεφαλής τον κ. Παπαδημο  αν μη τι άλλο αποδεικνύει ένα πράγμα! Ότι κυρίως αυτό το διάστημα και οχι μόνο, όποιος και να "κυβερνούσε" τη χώρα θα ήταν το ίδιο! Βρε ακριβώς  το ίδιο!   Οι χώρες, και οι οργανισμοί που τους χρωστάμε λεφτά είτε εμφανιστεί υπουργός του Πασοκ,της ΝΔ  ή της  ψωροκώσταινας,  το ίδιο κάνει για αυτούς! 

Είναι σαν να βλέπεις τον πατέρα, τη μάνα  ή το γιό της οικογένειας που χρωστάει. Όποιος και να πάει για δανεικά, τις ίδιες ξινισμένες μούρες των τοκογλύφων θα βλέπει! 
Κόψανε μισθούς στο δημόσιο τομέα, δώρα και επιδόματα, σταματήσαμε να αγοράζουμε, δεν έχουμε καμιά ελπίδα για το μέλλον, τα παιδιά μας σε απόγνωση ψάχνουν  για δουλειές στα πέρατα του κόσμου, κόψτε και τα φάρμακα, βγείτε στην ανεργία  όλοι, πεθάνετε δεν τους νοιάζει! Το μελαχρινό μας πρόσωπο θα το αντικαταστήσουν με πιο πεινασμένους Ασιάτες! 

Αριθμούς βλέπουν και όχι πρόσωπα, όχι απόγνωση και απελπισία, ούτε  αυτοκτονίες, ούτε αντικαταθλιπτικά φάρμακα που παίρνουμε μπας και μας κρατήσουν όρθιους!   
Το ξέρουμε καλά μεταξύ χωρών δεν υπάρχουν συναισθήματα, μόνο συμφέροντα! Όμως δεν έχει νομίζω σημασία να κουβεντιάζουμε άλλο με την Τρόικα! Μόλις κατεβαίνουν  από το αεροπλάνο, τι να πάνε να κάνουν στα υπουργεία; Πάρετε τους με ένα αυτοκίνητο και πηγαίνετε τους στα σπίτια των Ελλήνων να δουν την απόγνωση και τη φτώχεια!  Πηγαίνετέ τους εκεί στους νέους αστέγους να δούνε τι έπαθε η κοινωνία μας με τις πολιτικές, τις δικές τους και των συνεταίρων τους στις Ελληνικές κυβερνήσεις! 
Πηγαίνετέ τους  σε ένα σουπερμάρκετ να δούνε τις τιμές και πόσα χρήματα χρειάζεται ένας  πολίτης! Χρήματα που δεν τα έχει πλέον, γιατί η δουλειά του δεν υπάρχει πλέον! δεν υπάρχει γιατί η ασφυξία που φέρατε  έκλεισε και μαγαζιά και βιοτεχνίες και εργοστάσια!  
 Δεν θέλουμε να σας συγκινήσουμε, ξέρουμε πως αυτό δεν έχει καμιά σχέση με τη δουλειά σας! Θέλουμε να σας δείξουμε πως η  μέθοδος σας  είναι μούφα!  Δεν κάνει για τίποτε! Το φάρμακό σας δολοφονεί την  Ελληνική κοινωνία και καταστρέφει τη χώρα!  Και ο κοσμάκης  δεν θα είχε αντίρρηση να παρει συνταγές και από Ευρώπη και απο παντού, άλλωστε οι συνταγές των ντόπιων γιατρών της Ελληνικής πολιτικής  έχουν διαλύσει τον οργανισμό μας!
Όμως ακριβώς το ίδιο κάνουνε και οι συνταγές των προφεσόρων της διεθνούς οικονομίας!  Εκτός κι αν πράγματι όπως λέγεται, θέλουν να καθαρίσουν τελείως τη χώρα  μας από ότι  ζωντανό και δημιουργικό έχει, και να μείνουν ελάχιστοι που θα είναι πρόθυμοι να ζουν με τα αποφάγια τους, απλώς για να κρατούν τον τουριστικό παράδεισο σε λειτουργία για πάρτη τους!  Αν είναι έτσι, πρέπει πολύ σύντομα να τους πάρει ο διάολος τον πατέρα πριν πάρουν για πάντα τη γη των προγόνων μας!