Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

Μπεγλίτης: Η απόφαση για σύσταση εξεταστικής για το έλλειμμα χάλασε τα σχέδια της ΝΔΜπεγλίτης: Η απόφαση για σύσταση εξεταστικής για το έλλειμμα χάλασε τα σχέδια της ΝΔ «Η Ολομέλεια της Βουλής με την απόφασή της για τη σύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δημοσιονομικά στοιχεία του 2009, χάλασε, προφανώς, το σχέδιο που είχε ετοιμάσει η ηγεσία της ΝΔ για να καταστήσει το ΠΑΣΟΚ "όμηρο", τόσο προεκλογικά, όσο και μετεκλογικά, των πολιτικών της σκοπιμοτήτων», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Πάνος Μπεγλίτης, σχολιάζοντας την απόφαση της ΝΔ να μη συμμετάσχει στην εξεταστική για το έλλειμμα του 2009.

Υποστήριξε ακόμη ότι η επιχειρηματολογία των στελεχών της στη συζήτηση στη Βουλή, όπως και η δήλωση του κ. Τασούλα αποδεικνύουν ότι η ΝΔ δεν θέλει την εξονυχιστική διερεύνηση της πραγματικής κατάστασης της οικονομίας το 2009 και του δημοσιονομικού εκτροχιασμού, στον οποίο, όπως είπε, οδήγησε τη χώρα με τη διακυβέρνησή της.

«Μέχρι σήμερα αξιοποιούσε τις δηλώσεις των Οικονομικών Εισαγγελέων και το πόρισμα για την Ελληνική Στατιστική Αρχή με τρόπο υποκριτικό και καιροσκοπικό. Τώρα που ήλθε η ώρα να λάμψει η αλήθεια, αρνείται την πολιτική και κοινοβουλευτική της ευθύνη, απέναντι στους πολίτες», κατέληξε.
newpost.gr