Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Φουλάρει για τον Κάταϊ

http://www.newsbeast.gr/files/temp/72BEE67061A5EEA33CA8A39B503D79E8.jpg

Δεν σταματά ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού
Η αγορά της Σερβίας αρέσει πολύ στον Ολυμπιακό ο οποίος είναι έτοιμος μετά τη μεταγραφή του Φέισα (έχει περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά τεστ) να προχωρήσει σε μία ακόμη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τον Αλεξάντερ Κάταϊ της Βοϊβοντίνα. Ο -μόλις 20 ετών- μέσος έκανε «παπάδες» τους τελευταίους έξι μήνες στο πρωτάθλημα Σερβίας με την ομάδα της Βοϊβοντίνα (τερμάτισε τρίτη πίσω από Παρτιζάν και Ερυθρό Αστέρα) και αυτός ήταν και ο λόγος που πριν από λίγες μέρες κλήθηκε και στην Εθνική Ελπίδων της Σερβίας με την οποία πριν από δέκα μέρες αγωνίστηκε στα δύο φιλικά παιχνίδι κόντρα στη Σουηδία και την Γαλλία.

Ο παίκτης προτάθηκε από τον μάνατζερ του Φέισα και του Πάντελιτς, αρέσει πολύ στον Ντάρκο και όπως όλα δείχνουν, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να προχωρήσει στην απόκτησή του.

Να σημειωθεί ότι τον παίκτη είδε πρόσφατα και ο σούπερ σταρ της Γιούβε, Μίλος Κράσιτς, ο οποίος δήλωσε: «Είναι φοβερό ταλέντο θα προτείνω στη Γιουβέντους να τον πάρει αμέσως».

Ο Ολυμπιακός όμως φαίνεται ότι έχει ήδη προχωρήσει την περίπτωση του Κάταϊ και είναι στα χέρια του να κλείσει τον παίκτη αρκεί να το πάρει οριστικά απόφαση και να προχωρήσει. Ο Κάταϊ έπαιξε φέτος 23 ματς με τη φανέλα της Βοϊβοντίνα (τα οκτώ βασικός) και ακόμη δεν έχει κλείσει το 20ο έτος της ηλικίας του.

Παίζει πίσω από τους επιθετικούς σαν δεκάρι αλλά επειδή είναι γρήγορος χρησιμοποιείται με την ίδια ευκολία και στα δύο άκρα της επίθεσης. Φέτος σημείωσε τρία γκολ, ενώ τρία είχε πετύχει και πέρυσι όταν έπαιξε έξι ματς με τη φανέλα της Βοϊβοντίνα.

Στο μεταξύ φαίνεται πώς εκτός από τον Κάταϊ που έχει το προβάδισμα υπάρχουν άλλοι δύο παίκτες που απασχολούν σοβαρά τον Ολυμπιακό. Ο ένας είναι ο Γκρίμπιτς που αγωνίζεται στην Εθνική Βοσνίας και ο άλλος είναι ο Στίλιτς που είναι 22 ετών και έχει κάνει δύο καταπληκτικές χρονιές με τη Λεχ Πόζναν στην Πολωνία.
Για τον Στίλιτς ακούγονται εξαιρετικά λόγια και για αυτό και η τιμή του είναι αλμυρή παρά το γεγονός ότι του χρόνου μένει ελεύθερος. Οι Πολωνοί ζητούν τουλάχιστον 2,5 εκατ. ευρώ για να τον δώσουν.