Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Νέο DVD της Τζούλιας σε απόλυτη αρμονία με την επίσκεψη της Τρόικας!

troktiko   TZOULIAALEXANDRATOU 300x268 Νέο DVD της Τζούλιας σε απόλυτη αρμονία με την επίσκεψη της Τρόικας!
Το θέατρο του παραλόγου. Όταν ετοιμάζονται ανακοινώσεις για νέα, επώδυνα μέτρα, ξάφνου εμφανίζεται η…Τζούλια με καινούριο ροζ DVD.
Πείτε μας συνωμοσιολόγους αλλά είναι δεδομένο ότι η κυβέρνηση δεν στεναχωριέται καθόλου με αυτές τις εξελίξεις αφού κάθε τέτοια καλλιτεχνική δημιουργία γίνεται πρώτο θέμα ακόμα και στις πιο απίστευτες εκπομπές.
Μην απορήσετε εάν την δείτε καλεσμένη σε τίποτα “Ανατροπές” να αναλύει βαθυστόχαστα την κρίση ανικανότητας των εργαζομένων μετά τα σκληρά μέτρα.
Το απίστευτο όμως είναι άλλο: Ότι το DVD θα κυκλοφορήσει σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες σε νέα, εβδομαδιαία εφημερίδα στις αρχές Φεβρουαρίου!! Με το που θα τελειώσει δηλαδή το θέατρο Λοβέρδου – Ρέππα – Τρόικας, ο πρωθυπουργός θα βγάλει έρπη στο μέτωπο σαν ινδή ιέρεια και ο Βενιζέλος θα τηρεί “αποστάσεις” για να μην τρακάρει με τον Πάγκαλο και ανοίξουμε βιοχημανία λιπασμάτων.
Εκεί λοιπόν που θα αναγκαστούν να ομολογήσουν ότι παρά τις επικές μάχες που έδωσαν με την Τρόικα, εντέλει θα μας ξεσκίσουν στις περικοπές, θα βγει η νέα εφημερίδα και όλοι θα ασχοληθούν με το ξέσκισμα της σκιώδους υπουργού αποκλιμάκωσης των σεξουαλικών απειλών κατά της κυβέρνησης.
Αν νομίζετε ότι κάνω πλάκα, βάζουμε στοίχημα και τα λέμε για τις αρχές του Φλεβάρη.
troktiko.eu