Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Και με τη βούλα: Γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ η Αν. Δαγκλή, αναπληρωτής ο Αλ. Αλεξάκης

alt
Μετά τη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ, επισήμως πλέον γραμματέας της οργάνωσης είναι η Μάχη Δαγκλή ενώ αναπληρωτής της ο Αλέξανδρος Αλεξάκης.
Η συνεδρίαση έγινε παρουσία του μέλους του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και δήμαρχου Καλλιθέας Κώστα Ασκούνη, υπεύθυνου για την επικύρωση της διαδικασίας αναπλήρωσης του παραιτηθέντα γραμματέα του κόμματος Χρυσόστομου Μπούκα.
Έτσι πλέον και με τη βούλα γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας έως το Μάιο του 2011 είναι η Ανδρομάχη Δαγκλή, δικηγόρος και γενική γραμματέας του δήμου Κερκυραίων. Η ανάδειξη της κ. Δαγκλή στη θέση «παρέσυρε» και την αναπληρώτρια γραμματέα της οργάνωσης Λίνα Ρούσσου, η οποία παραιτήθηκε από τη θέση της εξαιτίας της ποσόστωσης που επιβάλλει άνδρα αναπληρωτή. Τη θέση της κ. Ρούσσου κατέλαβε με ομοφωνία ο Αλέξανδρος Αλεξάκης, επιχειρηματίας.
Η κ. Ρούσσου πάντως παραμένει μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής. Μετά την πλήρωση των θέσεων στη Νομαρχιακή το όργανο με τη διευρυμένη του μορφή συνεδρίασε προκειμένου να συζητήσει για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος στην Κέρκυρα και τα Ιόνια νησιά καθώς και για πολιτικά ζητήματα για τη λειτουργία της Νομαρχιακής.
corfupress.com