Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Τα "βρήκαν" Εσπανιόλ -Ολυμπιακός. "Έπιασε" λιμάνι ο Ουρτάδο...

Παίκτης των "ερυθρόλευκων" είναι πια και ο Μοϊσές Ουρτάδο, όπως επιβεβαιώνεται και από τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος παίκτης πρόκειται να έρθει αύριο στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως για την μεταγραφή του απαιτήθηκε ένα ποσό κοντά στα 1.5 εκατ. ευρώ.
Ο Μοϊσές Ουρτάδο είναι πλέον ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα -κάτι που επιβεβαίωσε και ο πειραϊκός σύλλογος- και ο...
έμπειρος αμυντικός μέσος της Εσπανιόλ έρχεται αύριο στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του 3ετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Η μεταγραφή έκλεισε με ένα ποσό κοντά στο 1.5 εκατ. ευρώ. Οι Ισπανοί έκαναν λόγο για παρουσία του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στην Ισπανία για να τελειώσει θετικά το συγκεκριμένο ζήτημα, κάτι που όμως δεν επιβεβαίωνε ο Ολυμπιακός, επισημαίνοντας πως ο Κοβάσεβιτς ήταν σήμερα στο γραφείο του στην ΠΑΕ. Η ουσία πάντως είναι πως η ελληνική ομάδα κατάφερε να κάνει πράξη άλλη μία επιθυμία του προπονητή της, Ερνέστο Βαλβέρδε.
Με αυτό το "χτύπημα", ολοκληρώνονται οι κινήσεις ενόψει της νέας περιόδου και οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να παρουσιαστούν πανίσχυροι στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις τους. Έγιναν πολλές και καλές μετεγγραφές, ο Βαλβέρδε έχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία στα χέρια του και πλέον καλείται να φτιάξει μια ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα παίρνει αποτελέσματα.
Άλλωστε, στόχος δεν είναι άλλος από το νταμπλ και γι' αυτό θα μπουν στη μάχη του πρωταθλήματος το Σάββατο οι πολυπρωταθλητές Ελλάδας. Το μόνο που απομένει, είναι να υπάρξει ένα ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ, διότι υπάρχουν και ορισμένα εμπόδια, από τα οποία πρέπει να απεμπλακεί άμεσα ο Ολυμπιακός.
Την Πέμπτη η παρουσίαση
Από εκεί και πέρα όπως έγινε γνωστό η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Ολυμπιακού θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη έτσι ώστε να προλάβει να δώσει το παρών και ο Μοϊσές Ουρτάδο. Πέραν του Ισπανού στην παρουσίαση θα είναι οι Μάρκο Πάντελιτς, Νταβίντ Φουστέρ και Κρίστιαν Νέμεθ.
balla.gr