Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2010

Λάβρος ο Μαρκογιαννάκης

Λάβρος ο ΜαρκογιαννάκηςΣήκωσε τους τόνους σήμερα ο διαγραφείς Χ.Μαρκογιαννάκης μιλώντας για "σταλινικές αποφάσεις" του Α.Σαμαρά και για "πολιτικάντηδες και κολοτούμπες"!

Μιλώντας στο Mega, χαρακτήρισε την απόφαση και τη διαδικασία διαγραφής του "σταλινική" τονίζοντας μάλιστα ότι «ήλθε η Πολιτική Άνοιξη να καταβροχθίσει τη ΝΔ».

Έκανε λόγο για «ανασφάλεια που κάνει τον πρόεδρο της ΝΔ να βλέπει φαντάσματα και εχθρούς» και ανέφερε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα αποφασίσει αν θα κατέβει υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης.

Άφησε πάντως να εννοηθεί ότι θα ενταχθεί στον πολιτικό φορέα, τον οποίο οι πληροφορίες φέρουν την κα Ντόρα Μπακογιάννη να ιδρύει.

Μιλώντας στο BHMA fm, σημείωσε πως αν και είχε σκοπό να αποσυρθεί από την πολιτική, μετά από τη διαγραφή του, αποφασίσε να παραμείνει ενεργός στην πολιτική για τουλάχιστον μία δεκαετία ακόμα.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης αναφέρθηκε ακόμα σε «πολιτικάντηδες και κωλοτούμπες», συμπληρώνοντας ότι ίδιος δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Προς το παρόν η Ρηγίλλης δεν έχει προχωρήσει σε κάποιο σχόλιο.


Κυρ. Μητσοτάκης: Παραμένω στη ΝΔ

«Πιστεύω πάντα στην πολιτική ότι η πρόσθεση και ο πολλαπλασιασμός είναι πολύ πιο χρήσιμες, από την αφαίρεση και την διαίρεση», σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη διαγραφή του Χρ. Μαρκογιαννάκη αλλά τόνισε πως θα παραμείνει στη ΝΔ.


«Φυσικά και θα παραμείνω στην ΝΔ δεν ετέθη ποτέ κανένα τέτοιο θέμα», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι στηρίζει για το δήμο Χανίων την υποψηφιότητα του Κυριάκου Βιρβιδάκη.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν συναντηθεί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη που στηρίζει η ΝΔ στην Κρήτη, Γιάννη Πλακιωτάκη, ο κ Μητσοτάκης, σημείωσε πως «βεβαίως και θα συναντηθεί με οποιοδήποτε επιθυμεί μια συνάντηση».

«Εξ άλλου με τον κ. Πλακιωτάκη είμαστε συνάδελφοι στη Βουλή, μιλάμε τακτικά και φυσικά συζητώ με όλους τους ενδιαφερόμενους για περιβαλλοντικά ζητήματα», κατέληξε.
ethnos.gr