Σάββατο, 14 Αυγούστου 2010

«Πιάστε τους», πάρτε τα λεφτά κι αφήστε μας ήσυχους...

Ο ΟΠΑΠ δημοσίευσε έρευνα που διενήργησε για τα μάτια του κόσμου, το ουσιαστικό συμπέρασμα της οποίας είναι ότι ο ΟΠΑΠ είναι ο πλέον αξιόπιστος φορέας στη χώρα μας σε ότι αφορά τη διεξαγωγή και έλεγχο των τυχερών παιχνιδιών. Μα δεν υπάρχει άλλος κρατικός φορέας.
Από την έρευνα υποτίθεται ότι διαφαίνεται η ανησυχία του ΟΠΑΠ για τους διαφυγόντες δυνητικούς πελάτες του από τον ηλεκτρονικό τζόγο και τα άλλα παράνομα τυχερά ηλεκτρονικά παιχνίδια, τους οποίους επιδιώκει να αποσπάσει αναλαμβάνοντας τη νόμιμη διεξαγωγή τους. Επίσης αναδεικνύεται, όπως αναφέρει ο οργανισμός στο σχετικό δελτίο τύπου, η τεράστια απώλεια φορολογικών εσόδων που υφίσταται το κράτος σε αυτή τη εξαιρετικά δύσκολη περίοδο που τα...
έχει ανάγκη. Στην πραγματικότητα ο ελληνικός λαός δεν επιθυμεί επιβολή κρατικού ελέγχου στον παράνομο τζόγο, επομένως τη νομιμοποίησή του. Επιθυμεί την πάταξή του και τον περιορισμό του τζόγου. Όχι την ασύδοτη προσφορά του, ελεγχόμενα ή μη.
Εάν το θέμα είναι τα δισεκατομμύρια που διαφεύγουν από το κράτος και τον ΟΠΑΠ από τον παράνομο τζόγο, ας βοηθήσει ο ΟΠΑΠ το κράτος να πιάσει τους παραβάτες και να τα πάρει από αυτούς αντί να βρει τρόπους να τα κερδίζουν οι ίδιοι και να χάνει ο κόσμος. Κύριοι, αντί να στήνετε έρευνες και δημοσκοπήσεις με σκοπό να δημιουργήσετε εντυπώσεις προς το συμφέρον σας, «πιάστε τους» και πάρτε τα λεφτά. Στην ηρωίνη να δείτε τι λεφτά έχει. Εμείς και τα παιδιά μας όμως δε χρωστάμε τίποτα να ζούμε στο απέραντο τζογοκομείο που επιχειρείτε να στήσετε. 
press-gr