Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Να συλληφθεί αμέσως ο Ριέρα !!!


http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2008/10/22/article-0-022C2034000005DC-633_468x511.jpg


Περίπου δυόμισι χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού αποθέωσαν, λέει, τον παιχταρά στο αεροδρόμιο. Άλλοι τόσοι θα είναι και οι πράσινοι όταν έρθει ο άλλος παιχταράς. 

Του Μάριου Διονέλλη στον ΔΡΟΜΟ
Και αναρωτιέμαι, ρε γαμώτο...


Μανάδες αυτοί δεν έχουνε; θειάδες που τους κόψανε τη σύνταξη, ξα­δέρφες, θυγατέρες χωρίς επιδόματα πια; Αδερφές που δε θα δούνε σύνταξη ποτέ...;


Πού πάνε όλοι αυτοί, ρε συ; 
Για να μαζέψεις δυόμισι χιλιάδες σε πορεία για τα μέτρα πρέπει να την οργα­νώνεις ένα μήνα πριν. Ετούτοι εδώ περίμεναν να μάθουν τι ώρα έρχεται το τζετ και ξεμύτισαν από τα σπίτια σαν να τους είχαν κλειδωμένους για χρό­νια στο Κωσταλέξη. 
 Δεν πάει καλά ο κόσμος. 
Βέβαια δεν είναι και λίγο πράγμα να δεις από κοντά ένα παλικαράκι που κοστίζει 22 εκατομμύρια. Και ο ιδρώτας του, που λέει ο λόγος, να στάξει πάνω σου κάτι θα αξίζει... 
Αλήθεια, ο πρόεδρος πού τα βρήκε τα 22 εκατομμύρια και το προσωπικό λίαρ τζετ που τον έφερε; Με την Εφορία είναι εντάξει; Τα χρέη των ομάδων προς το κράτος αγγίζουν τα 240 εκατομμύρια ευρώ. 
Πόσα από αυτά αναλογούν στην ομάδα του και σε κάθε ομάδα;
Και αυτό το κράτος, ενώ περιμένει να εισπράξει, βλέπει να περνάει από μπροστά του ο μπαλαδόρος. Βλέπει 22 εκατομμύρια να μπαίνουν σε μια λιμουζίνα και να πη­γαίνουν στο ξενοδοχείο. 
Και σε λίγο θα τους πληρώσει και από πάνω με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΕΡΤ. 
 Λοιπόν, η λύση είναι η κατάσχεση, ή έστω η προσωρινή δήμευση. 
Οπως θα μου πάρει εμένα το οικοπεδάκι στα Κιούρκα η έφορος, αν δεν πληρώσω τα χρωστούμενα, έτσι και από τις ΠΑΕ. Τα περιουσιακά τους στοιχεία είναι και οι παίχτες. Και η πρόκληση είναι μεγάλη ειδικά τώρα, μέσα στην κρίση.


Να τους συλλάβει, λοιπόν. Ή έστω να τους «δημεύσει». 
 Να μην μπορούν να παίξουν στο πρωτάθλημα. Αν δεν ξεπληρώσεις, φίλε, στο κρατικό ταμείο, δεν μπορείς να χρησιμοποιή­σεις την περιουσία που μου δείχνεις προκλητικά ότι μόλις απέκτησες. Τελεία και παύλα.


Το τολμάει κανείς; Την άλλη μέρα θα έχουν 250 χιλιάδες στους δρόμους έτσι για πλάκα.


Γι' αυτό το σύστημα έπρεπε να χτυ­πηθεί από μέσα. 
Γι' αυτό έγινε πρό­εδρος ο Νίκος Κωνσταντόπουλος.
  Τον περιμένω από ώρα σε ώρα να ξεπηδήσει από τον "πράσινο"  δούρειο ίππο και να κατατροπώσει όλη αυτή τη μαφία...