Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Στην Ιπποκράτους σηκώσανε τα χέρια.....!

Τα κλιμάκια της Ιπποκράτους αδυνατούν να διαχειριστούν την κατάσταση. Δύσκολη κατάσταση όντως, με τόσα σκληρά μέτρα. Αλλά αυτοί δεν κάνουν τίποτα, έχουν αφήσεις τα πράγματα στον πιλότο και κοιτάνε φοβισμένοι τα τρένα να περνάνε.
Βλέπουν ότι χάνουν Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ότι χάνουν τις μισές Περιφέρειες περίπου. Δηλαδή τι περίμεναν, να μην διαμαρτυρηθεί ο κόσμος στις «ανώδυνες» δημοτικές εκλογές. Και το θέμα δεν είναι αυτό, είναι ότι δεν κάνουν τίποτα. Έχουν πανικοβληθεί και δεν κάνουν κάτι. Να δουν πως μπορούν να πάρουν τους μικρούς Δήμους που δεν είναι τόσο πολιτικοί. Να βγάλουν έξω τον κόσμο να δουλέψει για τις... εκλογές. Αντί γι αυτό αυτοί καθυστερούν και πνίγονται μέσα σε μια κουταλιά νερό! Δύσκολη ή εύκολη εκλογή, πρέπει να κάνουν το καλύτερο που μπορούν.
Αλλά αυτοί περίμεναν ότι όλα θα πήγαιναν ρολόι από μόνα τους. Τώρα που ήρθαν τα ζόρια κρύβονται. Γι αυτό ο Παπανγιωτακόπουλος με ελάχιστες πραγματικές δυνάμεις τους ρίχνει συνέχεια τάπες. Είναι τόσο άβουλοι και φοβισμένοι που γίνονται αναποτελεσματικοί. Και αυτή την ανεπάρκεια θα την πληρώσει ακριβά στις δημοτικές το ΠΑΣΟΚ. Πώς να μην τα πληρώσει αν δεν έχει καν υποψήφιους μου λες?
http://antidimos.blogspot.com