Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg1UWhuqBVnH8rmKEu2KzGEC9hkVODBYb1v_WpdU4LB4wO7Xj6lbgD1sCBbX3bQk6rl9ZE7oly0UZhndCw6ojblcz4IvF3HySzlFxcV0n-fJNXVc0oV_EXFckr_iZ_dGjEV4Kvs4b6R9GhX/s320/1.jpg...και αρχίστε την απογραφή των μόνιμων και υψηλόμισθων υπαλλήλων του Ομίλου Βαρδινογιάννη σε πολιτικό και δημοσιογραφικό επίπεδο...

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερος κόπος. Αρκεί να προσέξετε όσους δηλώνουν ευτυχείς απο την πρόταση της Πειραιώς για την εξαγορά της Αγροτικής και  του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου... Αρκεί να σημειώσετε όσους και όσες σε διάφορα επίπεδα θα  ανακαλύψουν "ξαφνικά" όλες τις παθογένειες του τραπεζικού συστήματος στην ΑΤΕ. Αρκεί να καταγράψετε όσους αυτές τις μέρες θα κραυγάζουν για το πόσο κακό πράγμα είναι οι κρατικές τράπεζες και  τεμπέληδες οι εργαζόμενοι σε αυτές. Πόσο μικρή αξία έχει τελικά αυτή η τράπεζα ώστε να είναι "λογικό" να την αγοράζει κανείς για ένα κομμάτι ψωμί.

Κάντε την δική σας απογραφή και όταν τελειώσετε με τους μόνιμους υπαλλήλους του Ομίλου Βαρδινογιάννη,  ασχοληθείτε λίγο αν θέλετε και με τους συμβασιούχους "υπο δοκιμή". Κάποιοι έχουν ιστολόγια και επιθυμούν να μονιμοποιηθούν.

'Ολοι μαζί έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό.
ΚΑΝΕΙΣ τους ΔΕΝ θα σας πει την απλή αλήθεια.

Ότι η Πειραιώς που θέλει να εξαγοράσει την Αγροτική και το Ταχ. Ταμιευτήριο, ΖΕΙ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ σήμερα με δανεικά απο τις τράπεζες που θέλει να εξαγοράσει. Διακόσια πενήντα εκατομμύρια χρωστάει στην ΑΤΕ και τριακόσια στο Τ.Τ.

Δίνει ο Σάλλας 701 εκατομμύρια για να εξαγοράσει τις τράπεζες στις οποιες χρωστάει 550 εκατομμύρια. ΜΙΡΑΚΟΛΟ!

Αυτά είναι τα πραγματικά στοιχεία που ΔΕΝ θα σας πουν και τα υπόλοιπα δεν έχουν νόημα.
Νομίζω...

alzap 

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Με την εξαγορα της ΑΤΕ θα πρεπει να ξεσηκωθουν και οι αγροτες οι οποιοι συναψαν δανεια με το δημοσιο κατοπιν προτροπης του κρατους για εκσυγχρονισμο της παραγωγης τους και υποσχεσεων για ευνοικη μεταχειριση και θα βρεθουν υποθηκευμενοι σε ιδιωτικη τραπεζα των μεγαλοκαρχαριων. Αν το γνωριζαν αυτο θα δανειζονταν τοσο ευκολα υποθηκευοντας την περιουσια τους;Μιλαμε για πολιτικη εξαπατηση τεραστιων διαστασεων!